Aktualno
StoryEditor

2manydjs i Zdenka Kovačiček zajedno na Weekend Media Festivalu

13. Rujan 2018.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Mbl8MEq2iLg[/embed]

Braća David i Stephen Dewaele, bolje poznati pod umjetničkim imenom 2manydjs, dolaze na 11. Weekend Media Festival. Obožavao ih je David Bowie, surađivali su s Kylie Minogue, a u subotu će rasplesati publiku u bivšoj Tvornici duhana u Rovinju, gdje se očekuje više od 5.000 posjetitelja.

>>>Hrvatski izbornik Zlatko Dalić gost 11. Weekend Media Festivala

Njihov album ‘As Heard on Radio Soulwax Pt. 2‘ cijenjeni New York Times proglasio je najboljim albumom godine, a belgijski duo u Rovinj dolazi u sklopu party programa ‘Weekend Goes Global‘.

2manydjs proslavili su se mash- upovima i remixima hitova brojnih stranih zvijezda poput Salt-N-Pepa, Destiny‘s Child i Dolly Parton, a u njihovoj šarolikoj kolekciji našla se i jedna domaća dama, Zdenka Kovačiček.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=j0Pc8myJUcA[/embed]

Njenu pjesmu „Elektra“ braća Dewaele su samplirala u sklopu svog projekta „Waffles“, a sad će na Weekendu s njom podijeliti i pozornicu. Naime, diva hrvatske glazbene scene i naš napopularniji jazz i swing pjevač Marko Tolja, uz pratnju izvrsnog Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem Mirona Hausera, otvaraju Weekend Media Festival. Zajedno će izvesti najveće jazz, rock i blues hitove te odati počast legendarnom Oliveru Dragojeviću.

U petak na pozornicu stupaju Bolesna braća, pioniri hrvatske hip-hop scene Baby Dooks i Bizzo, uz hitove kao što su „Lovačke priče“, “Telefon Faki” i “Patriša”.

- Nakon praćenja zanimljivih predavanja i rasprava o trendovima u komunikacijskoj industriji, naši sudionici navečer će se ponovno moći opustiti uz najbolje tulume. Poseban dio programa odlučili smo posvetiti Oliveru i Arethi Franklin, domaćim i stranim velikanima koji su nas ove godine nažalost napustili, ali čija glazba ostaje vječno. Veseli nas što ćemo po prvi puta ugostiti svjetski poznata glazbena imena 2manydjs čija će kombinacija rocka, elektroničke, dance i hip-hop glazbe zaključiti najbolji vikend u godini, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

>>>Jedanaesti Weekend Media Festival u duhu Pariza i Berlina

Festival se održava u bivšoj Tvornici duhana u Rovinju od 20. do 23. rujna, a ovogodišnji partneri su Francuska i Njemačka.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

21. travanj 2024 17:03