Aktualno
StoryEditor

ANO razveselio svoje zaposlenike sjajnim benefitima

19. Lipanj 2023.
ANO na autentičan način dodatno jača bogatu lepezu benefita i odgovara na potrebe svojih zaposlenika. Tako je ANO postao korisnik Moontop-a – marketplace-a za personalizirani i digitalni benefit program

ANO brokeri u osiguranju je ekskluzivni partner AON Grupe - vodećeg svjetskog pružatelja usluga upravljanja rizicima, posredovanja u osiguranju i reosiguranju, te savjetovanja o ljudskim resursima.

Svoju prepoznatljivu kvalitetu usluge, koja se očituje u inovativnom i učinkovitom upravljanju rizicima i rješenjima usmjerenima na povećanje produktivnosti radne snage, AON duguje marljivom radu više od 50.000 zaposlenika u više od 120 zemalja svijeta, te preko 500 ureda, a godišnje plasira preko 120 milijardi dolara premije.

ANO uspješno posluje u Hrvatskoj pune 23 godine, zapošljava 25+ djelatnika, a godišnje radi preko 16 mil. EUR premije.

image
foto

U složenim i nepredvidivim vremenima, kad je osiguranje u pitanju, važno je angažirati stručnog partnera u kojeg se možete potpuno pouzdati. Najveća prednost ANO-a je izniman tim, veliko iskustvo, stručnost i jedinstven pristup klijentima. Kad je riječ o osiguranju i upravljanju rizicima, ponosni su što je tim sastavljen od različitih i kreativnih profesionalaca.

Anđela Šutija, CEO istaknula je da su uvijek okrenuti unapređenju i digitalizaciji poslovanja, prepoznali Moontop kao izvrstan alat kako bi zadržali i privukli izvrsne zaposlenike. Naime, kako bi brokerska kuća danas mogla privući ambiciozne i licencirane stručnjake, nije dovoljno ponuditi im samo adekvatnu plaću, ugodno i izazovno radno okruženje, rad na zanimljivim projektima i s top klijentima, već je potrebno iskoračiti u svijet mladih generacija, zato smo se odlučili implementirati Moontop kao vrlo moderan i digitalan benefit program.

image

Anđela Šutija, CEO

foto

Moontop predstavlja ‘marketplace‘ za digitalne benefite za zaposlenike. Zapravo driver za brzu, digitalnu i jednostavnu organizaciju benefita.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija gdje imaju jednostavan pregled svih dodijeljenih benefita, zaprimaju obavijest o dodijeljenim benefitima, putem aplikacije koriste digitalne benefite na terenu, te imaju uvid u povijest svih kupnji.

ANO kroz Moontop platformu personalizira vlastiti benefit program tako da samostalno definira:

  • listu zaposlenika koji sudjeluju u benefit programu
  • vrstu benefita koji su na raspolaganju zaposlenicima
  • definira budžet po svakom benefitu i zaposleniku

ANO zajedno sa svojim zaposlenicima ima mogućnost kreirati wish listu i dodati na app prodajna mjesta kod kojih želi koristiti usluge; primjerice omiljene restorane, teretanu ili frizerske salone koje već koriste.

Sada ANO svojim zaposlenicima nudi impresivnu i zaista bogatu listu benefita od prehrane, turističkih usluga, sportskih usluga, wellness i beauty usluga, zatim dječjih vrtića, dječjih poklona, pića u uredu, poklona za novorođenu djecu zaposlenika, pa sve do polica osiguranja od nezgodne, dodatnog i dopunskog osiguranja, te III mirovinskog stupa.

Saznajte više o ANO-u na: www.ano.hr

A ako i vi želite imati sjajan benefit programa, informirajte se na: www.moontop.app

06. svibanj 2024 20:10