Aktualno
StoryEditor

‘Atomski marketing‘ početna je točka za sve koji se žele baviti marketingom

29. Siječanj 2019.

- Ideja za ‘Atomski marketing‘ rodila se kada sam shvatio da bi i meni dobro došla takva knjiga, kazao je konzultant i digitalni stručnjak Marijan Palić na predstavljaju svoje prve knjige, održanom u utorak u prostorijama hotela Double Tree By Hilton.

Rad na ‘Atomskom marketingu‘, prisjetio se Palić, započeo je još u travnju prošle godine, a pohvalio se i činjenicom da je već u pretprodaji prodao 230 komada.

>>>Marijan Palić uoči promocije: Zašto sam knjigu nazvao ‘Atomski marketing’

Koautor Mato Rajić iz Rajić Consultinga, pak, naglasio je da je nacrt knjige koji mu je Marijan poslao pročitao u ‘jednom dahu‘, kao i da mu je bila velika čast surađivati na ‘Atomskom marketingu‘. Najavio je i kako već pripremaju građu za drugu knjigu.

O Palićevom djelu govorio je i politički komentator Mate Mijić koji ga je nazvao pravim osvježenjem pošto je riječ o knjizi koja ne robuje teorijskim konceptima i u marketingu predstavlja svojevrsnu početnu točku za sve koji razmišljaju žele li se baviti tim poslom.

>>>Digitalni marketing postao je esencijalni dio marketinških aktivnosti

- Ova knjiga idealna je kada vam treba neki brzi savjet. Puna je praktičnih primjera, a to je upravo ono što je nedostajalo na našem tržištu, smatra Mijić.

Završna riječ pripala je Iliji Brajkoviću iz agencije Kontra koji je naveo da se ‘Atomski marketing‘ sastoji od osamdeset i četiri priče ‘iz prakse‘, pri čemu je posebno izdvojio onu u kojoj Palić navodi primjere brojnih direktora koji se petljaju u marketing i nanose štetu kampanjama.

10. prosinac 2023 08:43