Aktualno
StoryEditor

AutoZubak: Projekt luksuznog hotela na opatijskom komadiću raja

08. Travanj 2018.

Nedavno je u medijima izašao AutoZubakov oglas u kojemu traži radnike za pet pozicija u ‘budućemu najboljem malom luksuznom hotelu na svijetu‘, na opatijskoj rivijeri, u Iki.

Otvorene su pozicije generalnog menadžera hotela, voditelja prodaje, marketinga i recepcije, voditelja hrane i pića, šefa kuhinje i voditelja wellnessa, odnosno sve ključne pozicije u vođenju hotela.

>>>Zubak gradi novi hotel u Iki, Andabak u Tučepima

Pavo Zubak ove je godine počeo širiti turistički biznis na Kvarneru. Prije pet godina uložio je sto milijuna kuna u manje, luksuzne hotelske objekte u Žrnovnici, turistički kompleks namijenjen isključivo gostima visoke platežne moći, i pretežno se bavi poslovnim i kongresnim turizmom. U AutoZubaku kažu da nisu još spremni službeno u javnost izlaziti s detaljima projekta u Opatiji, no u oglasu piše da je riječ o objektu s pet plus zvjezdica koji će, očito, imati namjenu sličnu kao kompleks u Žrnovnici.

>>>Kapetanović: Ne treba se bojati razgovora o uvozu radne snage, povećanju plaća u turizmu

Budući da je projekt na obračunu komunalnih doprinosa Grada Opatije, očito je za gradnju čiji se završetak očekuje potkraj godine već dobivena građevinska dozvola.

Opatijci kažu da Zubak hotel gradi na pravom komadiću raja, na granici između Ike i Lovrana, gdje će hotel od mora dijeliti jedino lungomare. Zemljište je u produžetku Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Ville Magnolije, na terenu na kojemu su nekad bili bungalovi Liburnia Riviera Hotela, koji su već srušeni.

19. travanj 2024 20:50