Aktualno
StoryEditor

Beplatni tečajevi u SRCE-u: Prilika da konačno svladate Word, Excell, SQL i PHP

30. Lipanj 2019.

Ljetni mjeseci mnogima donose manje obaveza i pregršt slobodnog vremena. Pozivamo vas da kvalitetno iskoristite svoje slobodno vrijeme i da ljeto koje dolazi posvetite razvoju znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Ne propustite svoju priliku da uz pomoć obrazovnih materijala i stručnih predavača Srca jesen dočekate osnaženi novim znanjima i vještinama, objavili su iz Sveučilišnog računalnog centra u Zagrebu.

Velik izbor online tečajeva, koji su besplatni i svima dostupni, pomoći će vam da se upoznate ili prošite svoja znanja o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access) te drugim područjima uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Online tečajevi omogućavaju često potrebnu fleksibilnost u vezi mjesta, vremena i tempa učenja te stoga i plaža ili omiljeni kafić mogu postati mjesta gdje ćete učiti i usavršavati svoja znanja. Prijava za online tečajeve obavlja se brzo i jednostavno putem sustava za e-učenje.

Za one kojima je rad uz vodstvo predavača preferirani način učenja, tečajevi u učionicama su pravi izbor. Stoga vjerujemo da ćete na rasporedu tečajeva u srpnju, kolovozu i rujnu, uz ljetnu stanku od 14. srpnja do 18. kolovoza, pronaći i nešto za sebe.

Iz bogate ponude možete izabrati tečajeve o uporabi uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access), tečajeve o programiranju (Python, PHP), bazama podataka (SQL), tečajeve iz statistike (programski jezik R) i mnoge druge.

Prijava na tečajeve u učionicama obavlja se putem sustava za prijavu na tečajeve.

Za sve koji žele unaprijediti stručna znanja iz područja administracije operacijskih sustava Linux i Windows pozivamo da sudjeluju u obrazovnim programima namijenjenima prvenstveno IT-specijalistima. To su Linux akademija i program obrazovanja edu4IT Sistemski administrator 1. Novi ciklus tečajeva Linux akademije počinje 16. rujna 2019. godine, dok će novi ciklus održavanja obrazovnog programa za IT-specijaliste (edu4IT) početi 24. rujna 2019. godine. Tijekom ljetnih mjeseci preporučujemo i članke s korisnim uputama i novostima koji se nalaze na portalu sistemac.srce.hr.

U okviru ispitnog centra Pearson VUE, Srce zainteresiranima nudi i mogućnost polaganja velikog broja ispita te stjecanje međunarodno priznatih certifikata koje nude tvrtke Microsoft, Oracle, IBM, Cisco itd. Termine ispita te aktualne promotivne akcije moguće je pronaći na internetskoj stranici.

Osim online tečajeva i tečajeva u učionicama na raspolaganju su i obrazovni materijali Srca, dostupni u otvorenom pristupu. Svi su materijali dostupni s jednog mjesta putem mini-portala Srce i otvoreno obrazovanje.

Na kraju još vrijedi spomenuti da su za studente, djelatnike visokih učilišta i javnih instituta te nezaposlene osobe osigurane posebno povoljne cijene pohađanja tečajeva, a polaznicima iz akademske zajednice besplatno su dostupne i jednodnevne radionice o uporabi uredskih i multimedijskih alata.

Više informacija o obrazovnim programima Srca možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/edu.

23. travanj 2024 19:02