Hrvatska
StoryEditor

Hrvatski smještajni objekti na Booking.comu među najboljima u svijetu

21. Siječanj 2016.

Više od devet tisuća hrvatskih smještajnih objekata u najvećem rezervacijskom sustavu Booking.com dobilo je vrlo visoke ocjene gostiju, 9 od mogućih 10, čime su u tom sustavu svrstani među najbolje u svijetu

Zajednička ocjena iz recenzija gostiju za svih više od devet tisuća smještajnih objekata iz Hrvatske na Booking.com-u, je visokih 8,9 od ukupno mogućih 10, što je više nego izvrsno, kažu iz Booking.coma u četvrtak, u čijem je sustavu više od 30 tisuća smještajnih objekata iz Hrvatske. Među njima su i aparthotel Bellevue Trogir, apartmani Villa Harmonie i kuća za odmor Ankora koji su nagrađeni kao najbolji svjetski smještajni objekti u 2015. u svojim kategorijama na Booking.com-u.

Sve te ocjene sadržane su u najnovijem izvješću Booking.coma "2015 Guest Review Award", što je i svojevrsno godišnje priznanja tog sustava za partnere kojime se potiče važnost pružanja izvrsnog iskustva gostima i putnicima diljem svijeta.

Priznanja "2015 Guest Review Award" Booking.com dodijelio je za više od 280 tisuća smještajnih objekata u 196 zemalja koji su pokazali da mogu dosljedno ispunjavati pa i premašiti očekivanja širokog spektra gostiju bez obzira na dob, porijeklo ili kulturnu pozadinu.

U sklopu tih priznanja Booking.com je odao posebno priznanje za 10 vodećih svjetskih smještajnih objekata koji nude iznimno iskustvo boravka u pet kategorija – doručak šampiona; dome, slatki dome; izvanredna vrijednost; najbolji domaćin i najtoplija dobrodošlica, a među njima su i tri spomenuta partnera iz Hrvatske.

- Čvrsto vjerujemo da najbolje ocijenjena iskustva gostiju ne treba čuvati u tajnosti te želimo uzeti vremena da prepoznamo naše partnere koji ostavljaju najbolje iskustvo kod gostiju Booking.com-a, kaže regionalni menadžer Booking.com-a Goran Pleše poručujući da iza svake ocjene na Booking.com-u stoji cijela godina ispunjena gostima, stvarnim iskustvima i stvarnim mišljenjima.

25. travanj 2024 17:22