Hrvatska
StoryEditor

Pusić nasmijali napisi o kandidaturi za gradonačelnicu

29. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Medijski napisi da će biti HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, šeficu diplomacije Vesnu Pusić su nasmijali, piše tportal.

Naime, za tportal je izjavila kako se koalicijski partneri HNS i SDP dogovaraju i žele za predstojeće lokalne izbore složiti dobru i jaku ekipu kako bi ‘Zagreb vodili ozbiljni političari, a ne populisti i lovci u mutnom‘ - rekal je Pusić za tportal.

Jutarnji list je danas objavio kako HNS kandidaturom Vesne Pusić prijeti svome koalicijskom partneru SDP-u s čijom zagrebačkom podružnicom nema baš najbolje odnose, a kampanja za lokalne izbore se poprilično zahukatava. - Točno je da ozbiljno razmišljamo o tome da Vesna bude naša kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba - potvrdio je za Jutarnji sugovornik iz vodstava HNS-a informaciju koja je nasmijala šeficu diplomacije.

SDP je kao kandidata za gradonačelnika Zagreba nedavno nominirao šefa Skupštine Grada Zagreba Davora Bernardića. No, njega ne podržavaju HNS-ovci koji su itekako zainteresirani na zagrebačke izbore zajednički nastupiti sa socijaldemokratima. Priča o Vesni Pusić kao potencijalnoj zagrebačkoj gradonačelnici stoga se može shvatiti kao narodnjački odgovor na najjačeg kukuriku partnera u cilju postizanja što boljih pozicija uoči predizborne koalicije za Zagreb, piše tportal.

20. travanj 2024 03:22