Hrvatska
StoryEditor

Zagrebački Holding objavio obrasce za obročno plaćanje dugova

08. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

Na službenim stranicama Zagrebačkog Holdinga su od jučer dostupni obrasci koje socijalno ugroženi, prije svega blokirani građani mogu preuzeti u svrhu obročnog plaćanja dugova.

Dostupne su dvije datoteke, jedna je "Obrazac zahtjeva", koji treba popuniti u cijelosti, a drugi "Izvješće o stanju duga".

Jednom ispunjenu, dokumentaciju koja potvrđuje tražene uvjete za sklapanje "Sporazuma o otplati duga" je potrebno urudžbirati u pisarnici Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41.

Iz Holdinga građane pozivaju da za sve dodatne informacije o modalitetima optlate dugova kontaktiraju Pozivni centar Zagrebačkog holdinga na broj 072 500 400.

Predizborno ponavljanje poziva

Zagrebački gradonačelnik Bandić mogućnost odgode, obročnog plaćanja, djelomičnog ili cjelovitog praštanja dugova nudi od 2012. godine, a poziv građanima (.pdf) je ponovljen prošlog mjeseca.

- U Zagrebu imamo oko 70 tisuća blokiranih građana kojima želimo pomoći da vrate dugove i krenu nanovo, a pripremamo i oprost duga građanima od kojih potraživanja ima Holding - rekla je u kolovozu pročelnica za gospodarstvo Mirka Jozić, no čini se da je najavljena opcija praštanja otpala.

Građani, poduzetnici i obrtnici detaljne informacije i dokumentaciju za sanaciju i praštanje dugova u nadležnosti grada mogu pronaći ovdje.

20. travanj 2024 17:56