Aktualno
StoryEditor

Bliži se četvrta konferencija Energetika i naftne kompanije u izazovima 21. stoljeća

16. Studeni 2018.

JANAF d.d. i Transneft pod medijskim pokroviteljstvom poslovnog tjednika Lider organiziraju 4. međunarodnu energetsko – naftnu konferenciju pod naslovom „Energetika i naftne kompanije u izazovima 21. stoljeća“ u srijedu, 21. studenog 2018. godine s početkom u 10 sati u hotelu Esplanade u Zagrebu.

Konferenciju će otvoriti izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislav Ćorić. Okupljene će pozdraviti i ministar državne imovine dr. sc. Goran Marić te predsjednik Uprave JANAF-a dr. sc. Dragan Kovačević i Sergey Kazanstev, predstavnik Transnefta.

Na konferenciji će se okupiti poslovni partneri JANAF-a, kao i vodeći europski naftni i energetski stručnjaci, radi razmjene mišljenja, informacija i iskustava o izazovima energetskog i naftnog tržišta, niskougljičnoj strategiji razvoja, EU politici sigurnosti opskrbe energijom, pitanjima sigurnog transporta i opskrbe naftom te o sve složenijim uvjetima poslovanja naftnih kompanija, kao što su oštrija konkurencija, rast troškova, volatilnost cijena, održavanje profitabilnosti i drugo.

Na konferenciji će se održati nekoliko izlaganja i panela, uz aktivno sudjelovanje predstavnika istaknutih kompanija i konzultantskih kuća.

18. travanj 2024 07:06