Aktualno
StoryEditor

Britanske i irske tvrtke nude neplaćena pripravništva

28. Srpanj 2018.

Agencija za zapošljavanje ESPA sa središtem u gradu Bathu u Ujedinjenom Kraljevstvu nudi pripravništva u tvrtkama diljem Velike Britanije i Irske. Neplaćena su, ali poslodavci plaćaju smještaj, režije i troškove putovanja na posao tijekom cjelokupna boravka kod njih. Minimalno vrijeme trajanja pripravništva je šest mjeseci, a zanimljivo je da ESPA prije prijave javno ne objavljuje imena tvrtki koje traže pripravnike.

Prvo pripravništvo koje se nudi u području je razvoja proizvoda i 3D ispisa koje započinje u kolovozu. Tvrtka u kojoj će se pripravništvo odvijati smještena je u gradu Pontypool u Južnom Walesu, a bavi se proizvodnjom kompozitnih materijala za automobilsku i aeronautičku industriju.

>>>EU daje novac za projekt razvoja društveno korisnog učenja u Dubrovniku

Kandidat mora potpuno poznavati rad u softveru SolidWorks, upotrebu 3D pisača te izvrsno poznavati engleski jezik u govoru i pismu. Poželjno je i da kandidat ima diplomu iz područja mehaničkog inženjerstva ili nekog srodnog usmjerenja te da je zainteresiran za dizajn i tehnologiju.

Agencija za zapošljavanje ESPA traži pripravnike za rad u tvrtkama diljem Velike Britanije i Irske. Plaće nema, ali poslodavci plaćaju smještaj, režije i troškove putovanja na posao te očekuju kandidate s interesom za visoku tehnologiju.

Ako vas zanima mehanika, odnosno animatronika ili mehatronika, zanimat će vas pripravništvo u tvrtki u Cambridgeu, čiji je cilj razviti robotsku ruku kako bi automatizirala branje voća i povrća. Traži kandidate s diplomom mehaničkog ili elektroinženjerskog usmjerenja, razvijenih komunikacijskih vještina i vješte u timskom radu.

>>>Stručnjaci Inceptuma prenijeli svoja iskustva studentima iz SAD-a

Ako ste pak diplomirali biomedicinsko inženjerstvo, vjerojatno će vas zanimati pripravništvo u tvrtki koja je smještena u gradu Cirencesteru u okrugu Gloucestershire. Uz obvezno poznavanje engleskog jezika kandidat mora imati izvrsnu radnu etiku te biti zainteresiran za razvoj proizvoda ili marketing.

Uz interes za visoku tehnologiju, kandidat mora pohađati studij iz područja financija, menadžmenta, znanosti ili inženjerstva. Za tri posljednja posla rokovi prijave nisu fiksno određeni.

27. travanj 2024 09:54