Aktualno
StoryEditor

cargo-partner nudi sveobuhvatnu logističku uslugu za proizvođača inovativnog pakiranja PREMIUMPACK

25. Srpanj 2018.

PREMIUMPACK je austrijska tvrtka s proizvodnim pogonima u neposrednoj blizini sjedišta u Beču. Tvrtka je inovativni proizvođač ambalažnih materijala u obliku vrećica za pakiranje namirnica, a s cargo-partnerom surađuje od 2013. godine. Svjetski priznati PREMIUMPACK proizvodi značajno doprinose očuvanju okusa, izgleda i roka valjanosti svježih namirnica.

>>>cargo-partner: Sveobuhvatna logistička rješenja za kompletan lanac opskrbe

Globalizacija robnih tokova oduvijek uključuje trgovinu potrošačkih proizvoda, kao što su prehrambeni proizvodi. Prijevoz lako pokvarljivih proizvoda ne ovisi samo o pravilnom skladištenju i kontroli temperature, već i o optimalnoj ambalaži, a PREMIUMPACK ima  vodeću ulogu na ovom polju. Tvrtka je 2013. godina tražila pouzdanog logističara koji će moći upravljati transportom proizvoda diljem svijeta i ponuditi odgovarajuća rješenja za svaki nalog, bez obzira na količinu i odredište. Osim toga, tvrtka je zahtijevala logističkog partnera koji bi mogao osigurati punu transparentnost duž cijelog lanca opskrbe. U cargo-partneru, PREMIUMPACK je pronašao partnera koji će ispuniti sve njihove potrebe na jednom mjestu.

>>>Cargo-partner osvojio nagradu HERMES Verkehrs.Logistik

Uspješan partnerski odnos, započet 2013. godine između PREMIUMPACK-a i cargo-partnera, dokazuje promet od prevezenih 1.500t pošiljaka godišnje uz konstantan trend rasta. Intezivna suradnja obuhvaća redovite zračne, pomorske i cestovne prijevoze diljem svijeta.

PREMIUMPACK postavlja visoke zahtjeve logističkim partnerima: prilagođena rješenja su jednako važna, kao i pravovremenost i ažuriranje statusa prijevoza. Kako bi zadržali optimalni pregled brojnih pošiljaka, PREMIUMPACK i cargo-partner oslanjaju se na SPOT. SPOT je online platforma koja omogućuje jednostavnu komunikaciju na razini pošiljke, praćenje u stvarnom vremenu, sveobuhvatne opcije izvještavanja, kao i učinkovito upravljanje dokumentima i informacijama.

>>>cargo-partner postao član međunarodne udruge za prijevoz živih životinja

Bogato iskustvo cargo-partnera kao pouzdanog logističara, s više od 35 godina stručnosti je odlučujući čimbenik u rješavanju svih izazova. Klijenti PREMIUMPACK-a često imaju posebne zahtjeve u pogledu uvjeta prijevoza, s naglaskom na temeraturne uvjete, vlagu i transportne rute. Prateći izvorne potrebe klijenata PREMIUMPACK-a, cargo-partner kreira raznovrsna transportna rješenja i osigurava specijalizirano prilagođene usluge, kao što je spremnik za kontrolu temperature.

>>>cargo-partner donirao 1.160 pari cipela u dobrotvorne svrhe

Predsjednik uprave PREMIUMPACK-a, Michel Szczepanski: “cargo-partner osigurava kvalitetna logistička rješenja za naše pošiljke diljem svijeta. Posebno cijenimo osobne konzultacije koje nam pomažu da savladamo sve izazove, kao i najzahtjevnije situacije.“

Cargo

O cargo-partneru

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta. cargo-partner je osnovan 1983. godine i ima ostvaren promet od 700 milijuna EUR s 2.780 zaposlenika u 2017. godini.

22. travanj 2024 08:12