Aktualno
StoryEditor

CEE Siemens Press Award 2018 – proglašeni autori triju najboljih novinarskih radova

30. Rujan 2018.

Jedno od najvećih regionalnih novinarskih natjecanja - CEE Siemens Press Award 2018, u kojem su sudjelovali predstavnici medija iz deset zemalja srednje i istočne Europe, završeno je svečanom dodjelom nagrada 25. rujna u Siemens Cityju u Beču. Od 200 novinarskih prijava iz svih zemalja sudionica, Siemens je nagradio tri najbolja rada u regiji.

>>>Liderovka Ana Gavranić pobjednica prve faze natječaja Siemens Press Award

[caption id="attachment_362319" align="alignnone" width="750"] Gala večer u Siemens Cityu u Beču[/caption]

Glasovima stručnog žirija iz svake od zemalja sudionica odabrani pobjednici CEE Siemens Press Awarda 2018 su Zsolt Hanula iz Mađarske nagrađen za članak objavljen u mediju Index-Tech, Boštjan Videmšek, novinar Dela iz Slovenije i Ivaylo Stanchev iz Bugarske nagrađen za tekst objavljen u tjedniku Capital. Svaki od triju pobjednika dobio je kao nagradu ček u vrijednosti od 1.000 eura.

>>>Matilda Bačelić pobjednica prve faze natjecanja Siemens CEE Press Award 2017

Novinari dobitnici nagrada iz svih zemalja sudionica imali su priliku posjetiti naselje „Seestadt Aspernˮ i vidjeti kako  se pametne digitalne Siemensove aplikacije istražuju, testiraju i koriste ondje. CEE Siemens Press Award 2018 održan je u Austriji, Ukrajini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji. Ove godine Siemens je nagradio najbolje novinarske radove na temu „Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike“. Svrha natječaja jest nagrađivanje medijskog izvještavanja o ključnim temama modernog društva i promicanje razmjene između novinara iz cijele regije CEE.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Imamo pobjednicu! Naša novinarka @ana.gavranic dobila je #siemenspressaward2018. Ponosne čestitke! #budilider #proud #energetikarules

Objavu dijeli Lider media (@lider.media)


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

28. travanj 2024 22:53