Aktualno
StoryEditor

Dani komunikacija: Bruketa&Žinić&Grey deseti put proglašeni agencijom godine

15. Travanj 2018.

Na Danima komunikacija u Rovinju Bruketa&Žinić&Grey proglašena je jučer deseti put agencijom godine. Slavila je s još dvije Effie nagrade za marketinšku učinkovitost i dvije MIXX nagrade za digitalni marketing.

- Hvala svim klijentima na povjerenju i svima koji rade i radili su u agenciji. U proteklih 20 godina imali smo priliku raditi s nekima od najambicioznijih ljudi u ovoj zemlji. Njihova ambicija nas motivira i inspirira, izjavili su Davor Bruketa i Nikola Žinić, kreativni direktori agencije, prilikom dodjele nagrade.

>>>U Rovinju počeli Dani komunikacija

Agencija Bruketa&Žinić&Grey postala je protekle godine jedna od središnjica za dizajn i digitalni marketing globalne mreže Grey grupa, nakon što je u nju investirala najveća svjetska grupacija za komunikacijske usluge WPP. U posljednjih godinu dana realizirala je na stotine projekata za naručitelje iz Hrvatske kao i projekte za tvrtke iz Rusije, Velike Britanije, Kazahstana, Mađarske, Turske i SAD-a. Osvojili su i respektabilna međunarodna priznanja poput D&AD olovke i londonskoga Design Weeka, kao i domaću Zlatnu kunu.

>>>Novi specijal – komKultura na Danima komunikacija

S povezanom agencijom Brigada dana zapošljava gotovo stotinu zaposlenika: arhitekte, grafičke, UX i produkt dizajnere, brand konzultante, strateške i digitalne planere, PPC specijaliste, digitalne analitičare, psihologe, financijaše, PR-ovce, producente, voditelje projekata, community, e-commerce i event managere, copywritere i kreativne direktore.

29. travanj 2024 08:28