Aktualno
StoryEditor

Darko Glavač i Zdravko Bajcer novi izvršni direktori u tvrtki Tokić

04. Travanj 2018.

Tvrtka Tokić odlučila je proširiti svoj menadžerski tim. Od utorka, 3. travnja menadžerskom timu tvrtke Tokić priključili su se menadžeri i stručnjaci za područje auto industrije: Darko Glavač i Zdravko Bajcer.

[caption id="attachment_332575" align="alignright" width="155"] Darko Glavač[/caption]

Darko Glavač je svoje radno i menadžersko iskustvo stekao na rukovodećim pozicijama u Auto Kreši i Anetu. Proteklih 5 godina je obavljao funkciju izvršnog direktora u tvrtki Groupauto Adria. Iza sebe ima niz realiziranih projekata u području franšiznog poslovanja u Hrvatskoj i regiji. Glavač će preuzeti funkciju Izvršnog direktora za franšizno poslovanje i prodaju na međunarodnim tržištima.

Zvonko Bajcer se timu pridružuje nakon višegodišnjeg iskustva u poslovnoj grupi Auto Hrvatska d.d. gdje je obavljao funkciju izvršnog direktora. U svojoj karijeri u autoindustriji radio je na brojnim projektima u Hrvatskoj i regiji, a specijalizirao se za gospodarski program. Bajcer dolazi na poziciju izvršnog direktora za gospodarski program i ključne kupce.

>>>Tokić: Osjeća se optimizam i buđenje gospodarstva

[caption id="attachment_332576" align="alignleft" width="198"] Zvonko Bajcer[/caption]

- Ponosni smo što danas naše proizvode i usluge s uspjehom prodajemo u 14 europskih zemalja. Sve smo postigli velikim radom i zalaganjem naših zaposlenih te poštenim i vjernim odnosom s našim kupcima i dobavljačima. Naši kupci cijene najviše kvalitetu i stručnost naših zaposlenih, širinu asortimana te kvalitetu proizvoda i usluge. Dobitnici smo niza hrvatskih i europskih priznanja za izvrsnost u poslovanju. Mreža naših partnera uključuje vodeće svjetske kompanije u auto industriji, navode iz kompanije.

Iz tvrtke Tokić ističu da će novi kolege njihovom timu donijeti vrijedno iskustvo koje će im omogućiti ostvarenje zadanih poslovnih ciljeva: intenziviranje aktivnosti na međunarodnom tržištu, upravljanje procesom širenja Tokićevog franšiznog modela te daljnji razvoj novih i inovativnih programa i usluga.

>>>FOTO: U Zagrebu održan Tokić expo 2017.

Priključivši ova dva menadžera svom timu, Tokić nastavlja ulagati u vlastiti rast i razvoj ulaganjem u provjerene kadrove iz auto industrije. Na taj način tvrtka provodi potrebne korake za zadržavanje vodeće pozicije u industriji te nastavak uspješnog i rezultatski iznimno profitabilnog poslovnog perioda, poručuju u priopćenju.

Društvo Tokić d.o.o. prisutno je na tržištu od 1990. godine. Zajedno sa svojim franšiznim partnerima, vodeći su trgovac auto dijelovima na prostoru Hrvatske i regije. Zajedno sa svojim partnerima zapošljavaju 1.000 radnika u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

26. travanj 2024 01:27