Aktualno
StoryEditor

Goran Štrok preuzeo tvrtku Green estate sa šest kuna prihoda

20. Prosinac 2018.

Goran Štrok preuzeo je jučerašnjim upisom u Sudski registar tvrtku Green estate d.o.o. iz Zagreba od Tomislava Petrušića, koji ostaje na mjestu direktora tvrtke. Tvrtka se nekad zvala Štrok energy d.o.o. i bila je u vlasništvu Štrokove tvrtke Jadranski luksuzni razvoj, koja je do danas ostala u vlasništvu Gorana Štroka.

Iz Štrokovog ureda su potvrdili transakciju. Kažu da tvrtka u budućnosti planira eventualno nove projekte u turizmu, te da u ovom trenutku nisu u mogućnosti govoriti o detaljima budućih projekata. Tako nije potvrđeno hoće li Green estate imati veze s ekološko-turističkim resortom u Lovincu kojeg je nazvao T-nest, odnosno Teslino gnijezdo, što bi trebala biti investicija od 77 milijuna kuna.

Inače, preuzeta tvrtka Green estate ne može se pohvaliti značajnijim poslovnim rezultatima u zadnjih pet godina praktički nije poslovala – nije imala zaposlenih, ostvarila je manje od sto kuna ukupnog prihoda i iskazala gubitak od 38.000 kuna. Lani je ostvarila šest kuna prihoda,  4.800 kuna gubitka, i već godinama vuče 24.500 kuna kratkoročnih obaveza prema dobavljačima.

 

26. travanj 2024 23:55