Aktualno
StoryEditor

Gramat: Postignut sporazum s Vladom o povratu duga

02. Rujan 2018.

Bliži se kraj predstečajnim mukama Gramata. Prema sporazumu sklopljenom prošli tjedan, Gramat-Loris export-import, kojim također upravlja obitelj Golubar, ustupit će državi vlasništvo nad nekadašnjim sjedištem Gramata na Trešnjevci procijenjenim na 24,2 milijuna kuna kojim će se pokriti prioritetne tražbine koje nisu bile obuhvaćene predstečajnom nagodbom.

>>>Fina: Predstečajnu nagodbu dosad sklopilo 3.135 tvrtki

Iz Vlade dodaju da je od interesa za Hrvatsku da se na predložen način rješavaju potraživanja prema Gramatu jer postoji znatna opasnost da se država ne bi mogla namiriti u slučaju da se pokrene stečaj.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

 

17. travanj 2024 22:41