Aktualno
StoryEditor

FOTO: Grawe osiguranje velikim partyjem u Laubi proslavilo 25 godina poslovanja u Hrvatskoj

18. Svibanj 2018.

Osiguravajuće društvo Grawe u četvrtak je u Laubi velikim partyjem proslavilo 25 godina poslovanja u Hrvatskoj. Tom prigodom okupljene su poveli na kratko putovanje kroz vrijeme, od početaka 1993. godine kada su imali samo troje zaposlenih do današnjih dana kada imaju 700 djelatnika i 64 ureda diljem Hrvatske.

Počasni predsjednik Grawe grupe Franz Harnoncourt Unverzagt u uvodnom se govoru prisjetio početaka iz ratnih vremena i naveo kako su se u međuvremenu pretvorili u izvrsno pozicionirano poduzeće, vrlo dobro prihvaćeno kako od Vlade i institucija, tako i od poslovne zajednice u Hrvatskoj.

>>>Kadrovske novosti u GRAWE-u

Njegov nasljednik, predsjednik Nadzornog odbora Grawe grupe Phillip Meran istaknuo je da je ova obljetnica dokaz da tvrtka u kojoj su bitne međuljudske vrijednosti može etablirati u inozemstvu i da na tvrtku gledaju kao na obitelj čiji su članovi ne samo zaposlenici i poslovni partneri, već i 100 tisuća klijenata.

Predsjednik Nadzornog odbora Grawe Hrvatska Othmar Ederer pohvalio se nizom inovacija koje su uveli u tržište osiguranja, o čemu je pobliže govorio predsjednik uprave Grawe Hrvatska Igor Pureta.

>>>Grawe: Jedinstven osiguravateljno investicijski proizvod na hrvatskom tržištu

Istaknuo je kako je upravo Grawe prvi povezao životna osiguranja s investicijskim fondovima i proveo digitalizaciju te da je ponosan što pokreću pozitivne promjene u društvu.

U ime gradonačelnika Milana Bandića Graweu je čestitala i Danijela Juroš Pećnik, pomoćnica pročelnica za proračun Grada Zagreba.

28. travanj 2024 21:54