Aktualno
StoryEditor

Hrvatska aplikacija 33% u manje od tri mjeseca postala vodeća aplikacija za kupovinu

02. Kolovoz 2022.
Josip Muller, Aplikacija 33%

Mobilna aplikacija 33% s pregledom akcijskih popusta na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, koja je započela s radom i promocijom na hrvatskom tržištu početkom svibnja ove godine, postala je do kraja srpnja broj 1 aplikacija za mobilne telefone u kategoriji besplatnih aplikacija za kupovinu u Hrvatskoj.

Podatak je to koji prikazuje ranking najpopularnijih aplikacija 31. srpnja na Trgovini Play (Android uređaji) i App Store (iPhone uređaji) – s kojih se ova aplikacija može skinuti i koristiti potpuno besplatno. Aplikacija 33% u popularnosti je pretekla sve aplikacije pojedinih maloprodajnih lanaca te tako dodatno potvrdila rezultate istraživanja zbog kojih je i lansirana – čak 99% kupaca preferira podatke o promocijama omiljenih proizvoda imati na jednome mjestu.

- Jako smo zadovoljni nevjerojatnim rastom broja korisnika te činjenicom da je korištenje naše aplikacije iznad naših najoptimističnijih predviđanja. Iznimno nam je drago da su jedinstvene značajke naše aplikacije poput personaliziranog iskustva i kreiranja liste omiljenih proizvoda, prepoznati od strane korisnika koji su 33% odlučili instalirati na svoje mobilne telefone i aktivno ga koristiti - istaknuo je Josip Muller, jedan od autora aplikacije.

Također je dodao da su povratne informacije korisnika izrazito pozitivne te da je inflacija utjecala na njezinu veliku prepoznatljivost među korisnicima.

- Vrlo je vjerojatno da je i situacija s rastućom inflacijom i divljanjem cijena u maloprodaji pridonijela takvoj popularnosti naše aplikacije jer s njom svi mogu na jednom mjestu vrlo jednostavno i pregledno pronaći i 'uloviti' akcijske ponude svojih omiljenih i najčešće korištenih proizvoda te tako ostvariti značajne uštede u odnosu na sve veće redovne cijene na maloprodajnim policama - rekao je Muller.

U doba velikog rasta cijena i smanjene kupovne moći, aplikacija kao što je 33% predstavlja koristan alat za potrošače pomoću kojega se djelomično mogu ublažiti efekti galopirajuće inflacije. To pokazuju korisnici u Hrvatskoj koji su ovu inovativnu domaću aplikaciju očigledno oduševljeno prihvatili te ju smjestili u sam vrh korisnih aplikacija.

29. studeni 2022 17:59