Aktualno
StoryEditor

Hrvatski startup Top Digital Agency na korak do milijunske investicije

13. Rujan 2018.

Odjeveni u prepoznatljive hrvatske ‘kockice’ Goran Deak, Scott Coleman i Domagoj Hruškar iz Top Digital Agencyja, jednog od najperspektivnijih američko-hrvatskih startupa, predstavili su prošlog tjedna svoju platformu na svjetskoj konferenciji TechCrunch Disruptu u San Franciscu. Cilj im je bio privući potencijalne investitore radi ulaganja koje njihov startup može pretvoriti u globalno uspješnu tvrtku.

Nekoliko investitora prepoznalo je kvalitetu i posebnost Top Digital Agency koji nepristrano rangira agencije diljem svijeta čime pruža veći izbor tvrtkama koje traže agencije za svoje potrebe. U fazi su pregovori s potencijalnim investitorima i zasad se može reći da je ta platforma na korak do milijunske investicije.

>>> Startup Top Digital Agency ide na TechCrunch Disrupt u San Francisco

- Odradili smo veliki broj demo prezentacija za potencijalne korisnike - digitalne agencije i tvrtke koje traže njihove usluge - te dobili odlične povratne informacije, gotovo 100 posto pozitivni feedback - izjavio je Goran Deak, direktor Top Digital Agencyja.

Nakon TechCrunch Disrupta, Top Digital Agency predstavit će se 29. rujna na Bug Idea Knockout natjecanju u Zagrebu.

Top Digital Agency je platforma posvećena spajanju tvrtki s digitalnim agencijama koje nude odgovarajuće usluge, neovisno o tome u kojem se dijelu svijeta nalaze. Svrha TDA je ponuditi agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pružiti kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja. Trenutačno se na platformi nalazi više od 1600 svjetskih agencija u više od 40 digitalnih usluga iz više od 100 zemalja.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

26. travanj 2024 20:12