Aktualno
StoryEditor

FOTO: HT uskoro seli iz Sky Officea. Pogledajte gdje će mu biti novo sjedište

11. Ožujak 2019.

Hrvatski Telekom ponovno mijenja adresu početkom svibnja. Sjedište ove telekomunikacijske kompanije seli se iz Sky officea u zgradu na Radničkoj cesti.

Novo poslovno sjedište Hrvatskog Telekoma bit će u unajmljenom prostoru, na adresi Radnička cesta 21 u Zagrebu, kazali su iz te tvrtke za Lider.

- Novi i suvremeni radni prostor zadovoljava sve potrebe modernog načina poslovanja te će se tamo preseliti većina odjela Hrvatskog Telekoma u Zagrebu, dok će određene službe, od iznimne važnosti u tehničkom aspektu, ostati raspoređene na drugim lokacijama. Preseljenje u novi radni prostor u skladu je i s transformacijskim projektima koje kompanija provodi, a usmjereni su na digitalizaciju i pojednostavljenje korisničkog puta te uvođenje novog, agilnog načina rada u kompaniju - pojasnili su ovu odluku iz HT-a.

Početak preseljenja planiran je početkom svibnja, a očekuje se kako će preseljenje biti dovršeno krajem lipnja.

To je treće preseljenje HT-a u posljednja dva desetljeća. 2013. je napustio HoTo toranj u Savskoj gdje je bila sjedišnjica tvrtke od 2002. HT je trebao u Savskoj ostati do 2017., no ugovor o najmu raskinut je prije isteka tog perioda. Iako je ponovno sklopljen ugovor o dugoročnom najmu za 18 katova Sky Officea, taj je najam potrajao tek nešto više od pet godina.

Budući da je nova lokacija na već ionako prilično problematičnoj prometnoj trasi u kojima se u ‘rush houru‘ redovito stvaraju čepovi, zamolili smo gradski ured za promet za komentar hoće li biti nove regulacije prometa nakon ovog preseljenja, ali do zaključenja članka nismo primili odgovor. Iz HT-a također nisu komentirali hoće li prilagoditi radno vrijeme ili na neki drugi način pokušati izbjeći dodatno stvaranje gužvi koje će vrlo vjerojatno biti osjetno s obzirom na broj ljudi koji zapošljavaju.

24. travanj 2024 09:10