Aktualno
StoryEditor

INA pozdravila devetu generaciju Growww pripravnika

03. Rujan 2018.

Potpisivanjem ugovora o radu, danas je jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 38 pripravnika, odabranih i zaposlenih u sklopu programa Growww, čime INA potvrđuje svoju titulu vodećeg hrvatskog poslodavca po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova.

Na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika pristigle su prijave za različita poslovna područja – od naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i ekonomije pa do društvenih znanosti.

>>>Vladimira Senčar Perkov: U Ini imamo bazen talenata među kojima prepoznajemo buduće menadžere

Prvi radni dan pripravnika tradicionalno je održan kao ‘Dan orijentacije‘ na kojem ih se kroz cjelodnevni program, uz različita interaktivna natjecanja i panel raspravu bivših pripravnika Growww programa, upoznalo s aktivnostima kompanije i timovima u kojima će započeti svoju karijeru. Tom prilikom nove Growwwovce pozdravio je Inin član Uprave, Niko Dalić.

- Mladi su pokretačka snaga svakog društva, generator rasta i razvoja svake države, a INA je toga itekako svjesna. U posljednjih devet godina zaposlili smo gotovo 650 diplomanata, a da smo provodili dobru strategiju upravljanja ljudskim potencijalom, dovoljno govori činjenica da je INA najveći hrvatski izvoznik te gospodarski predvodnik na tržištu. Kao velika kompanija s više od 10 tisuća zaposlenika, INA pripravnicima pruža različite mogućnosti timskog, ali i individualnog razvoja i poticajnu okolinu za razvoj profesionalnih vještina i znanja koja će im koristiti u karijeri. Pripravnicima čestitam na uspjehu u izazovnom selekcijskom procesu zbog čega danas s ponosom mogu reći da postaju članovi Ininog tima, istaknuo je Dalić.

[caption id="attachment_358750" align="aligncenter" width="750"] Foto: Goran Stanzl/PIXSELL[/caption]

Baš kao i njihovi kolege iz prethodnih Growww generacija, pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

26. travanj 2024 07:17