Aktualno
StoryEditor

Ivana Čepo nova je voditeljica Odjela za ljudske potencijale u GRAWE Hrvatska

03. Kolovoz 2018.

GRAWE timu se na mjestu voditeljice Odjela za ljudske potencijale pridružila gđa. Ivana Čepo koja će svojim znanjem i dosadašnjim iskustvom uvelike pridonijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva, sukladno strategiji povećanja broja zaposlenih, s naglaskom na širenje prodajne mreže, poručuju iz osiguravateljske tvrtke.

>>>Kadrovske novosti u GRAWE-u

Ivana Čepo dolazi iz Electus ljudskih potencijala koji su članica SELECTIO grupe gdje je posljednjih 5 godina bila Voditeljica centra za procjene. Bogato iskustvo koje je stekla na tom radnom mjestu upotpunila je i njena uloga certifikatora na projektu „Certifikat Poslodavac Partner“.

„GRAWE me privukao kao odgovorna kompanija koja ističe svoje vrijednosti, kvalitetne međuljudske odnose, pozitivan stav i viziju usmjerene na kontinuirani razvoj uz poštivanje različitosti i svakog pojedinca“, komentirala je gđa Čepo svoju odluku o dolasku u GRAWE.

>>>FOTO: Grawe osiguranje velikim partyjem u Laubi proslavilo 25 godina poslovanja u Hrvatskoj

Svoje zvanje magistre psihologije stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a dodatno se usavršavala na specijaliziranim seminarima i radionicama s područja psihologije i ljudskih potencijala.

29. travanj 2024 02:48