Aktualno
StoryEditor

Kazališna predstava ‘Šapice‘ osvojila srca mališana

15. Prosinac 2023.
Predstava Šapice_1foto Filip Popovic
PEDIGREE podržava poučnu i inspirativnu predstavu za djecu, nastalu prema hit-slikovnici

Kazališna predstava za djecu ‘Šapice‘ premijerno izvedena u Zagrebu, nastavila je svoje putovanje diljem Hrvatske. Ova poučna i inspirativna predstava o važnosti prijateljstva i prihvaćanja drukčijih nastala je prema istoimenoj slikovnici za djecu koju je napisao kazališni, televizijski i filmski glumac Slavko Sobin. Slikovnica je osvojila srca mnogih mališana, a Sobin je svoju veliku ljubav prema životinjama i pisanju knjiga pretočio u prekrasnu predstavu s omiljenim njuškicama koja će oduševiti djecu, ali i roditelje.

Predstava je nastala u produkciji B GLAD Produkcije prema autorskom tekstu te u režiji Slavka Sobina i glumice Katarine Baban, koja mu se i pridružila na kazališnim daskama. Nakon što je izvedena u Zagrebu, Splitu, Pločama, Starom Gradu i Hvaru predstava će se moći pogledati još u Velikoj Gorici, Podgori i u Gradcu.

- Presretan sam, čak i pomalo iznenađen što su ovako genijalno reagirala i djeca i odrasli i veselim se svim izvedbama koje nas čekaju u ovo blagdansko vrijeme. Prava mala terapija za kraj godine. Gušt je dijeliti scenu s Katarinom, mislim da je ona jedna od najraznovrsnijih hrvatskih glumica i radili smo s nekom lakoćom koja se, nadam se, prenosi i vidi na sceni  - rekao je Slavko Sobin nakon premijere.

Predstavu o dva psića i njihovom velikom prijateljstvu podržao je i PEDIGREE®, brend iz divizije Mars Pet Nutrition u sklopu tvrtke Mars Petcare, čija je svrha stvaranje boljeg svijeta za kućne ljubimce.

- Kroz niz različitih aktivnosti tijekom godine nastojimo podići svijest o odgovornom vlasništvu i brizi o životinjama, stoga nam je jako drago što u ovom božićnom razdoblju podržavamo priču koja oživljava omiljene njuškice na kazališnim daskama i prenosi vrijedne poruke najmlađima - rekla je Vanja Vagić, voditeljica korporativnih komunikacija tvrtke Mars za UBBAI regiju.

27. travanj 2024 04:42