Aktualno
StoryEditor

Knjaz - veleučilište televizijskog novinarstva

10. Rujan 2018.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jso1yvbCIeQ[/embed]

Boris Rašeta u svojim komentarima TV programa za Novosti hvali Roberta Knjaza čije se emisija I to je Hrvatska emitirala 29. kolovoza na HRT-u. Riječ je o repriznom programu, a tema je više nego aktualna i zanimljiva, naime emisija predstavlja hrvatsko selo Čavoglave, opjevano u pjesmi jednog domaćeg glazbenika, onoga čije se ime ovih dana ne smije izgovoriti.

>>>Robert Knjaz - Sirius Leadership program 17

"Vrhunac emisije bio je kad smo na seoskoj klupi vidjeli trojicu Čavoglavaca koji su se pohvalili da su osobno, njih trojica, pod zaštitom UNESCO-a kao ‘primjer nematerijalne kulturne baštine’. Oni se naime bave ojkanjem... Knjaz, da parafraziramo jednu doskočicu, možda nije najveći hrvatski novinar, ali je najmanje veleučilište televizijskog novinarstva – od njega mlađi novinari trebaju učiti, učiti i samo učiti", komentira Rašeta.

Emisiju možete pogledati i online na Vimeu.

Knjazove zabavne i poučne emisije možete pogledati i na njegovom kanalu na YouTubeu knjazTV, gdje se mogu pogledati cijele epizode popularne Mjenjačnice, Svlačionice i Koledžicom po svijetu.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

29. travanj 2024 00:44