Aktualno
StoryEditor

Korporativno jedrenje

28. Rujan 2016.

Ostanite u koraku s najnovijim trendovima u poslovanju, proširite krug poslovnih suradnika te iskusite ljepotu jedrenja sudjelovanjem na Business Transformation Congressu 2016!

Inovativnost je jedan od temeljnih čimbenika razvoja poslovanja, a u ubrzanome digitalnom dobu transformacija je više nego ikada ključna za tvrtkinu budućnost. Upravo je poslovna transformacija glavna nit vodilja globalnoga kongresa Business Transformation Congress 2016 koji se od 8. do 11. listopada održava u akvatoriju Hvara i Šolte.

Glavni govornik na radionicama i njihov voditelj bit će Jamie Anderson, ugledni profesor na fakultetu Antwerp Management School te gost profesor na London School of Economics. Profesor Anderson jedan je od vodećih poslovnih umova i guru menadžmenta današnjice. Njegovi su članci objavljeni u najistaknutijim svjetskim poslovnim časopisima, a zbog svoga jednostavnog i često zabavnog pristupa predavanjima čest je govornik na kongresima i seminarima. Sudionici kongresa na Hvar će doploviti jedrilicama sa Šolte te će na njima noćiti tijekom kongresa. Osim Šolte i Hvara gosti će na brodovima imati priliku oploviti Paklinske otoke i opustiti se u izvornome dalmatinskom ugođaju. Za lidere, vizionare i napredne poslovne ljude taj je skup prilika da nauče uspješno preobraziti svoju organizaciju. Postanite i vi sudionik Business Transformation Congressa kako biste usmjerili svoje ideje prema inovacijama prilagođenima digitalnome dobu.

SailingEurope Group

SailingEurope jedna je od najvećih svjetskih grupacija za najam brodova. Klijentima omogućava jedrenje u brojnim svjetskim nautičkim odredištima, a u novouređenoj bazi Rogač na otoku Šolti ima i vlastitu flotu od 18 jedrilica i katamarana.

Teambuilding

SailingEurope organizira razne oblike korporativnog jedrenja. U bazi na Šolti gosti mogu neometano uživati u odmoru, zabavi na plaži te gastronomskoj ponudi prije nego što se upute u jedriličarsku avanturu. Udaljena samo 30 do 45 minuta od Splita i smještena u srcu Dalmacije, Šolta je idealna polazna luka za uzbudljivi teambuilding pod jedrima.

Sailing Europe Kontakt: Telefon: +385 1 488 2200 E-adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.www.sailingeurope.com

Autor: Ozren Kanđera

 

27. travanj 2024 19:14