Aktualno
StoryEditor

LEAP Summit nastavlja se nizom zanimljivih predavanja

12. Svibanj 2017.

Nakon jučerašnjeg otvorenja trodnevne konferencije LEAP, koja je u zagrebačkom Studentskom centru okupila ljude iz čak 33 zemlje svijeta, danas sudionike očekuje veoma zanimljiv dan.

Drugi dan na plavoj pozornici u 10 sati otvorio je Max Zeumer, osoba koja je zaslužna za širenje poslovanja Flixbusa i njegov izlazak na tržišta izvan Njemačke.

Andreas von der Heydt je izuzetno visoko pozicioniran u svijetu poduzetnika, stoga će njegovih 7 prednosti lidera sutrašnjice biti korisne za svakoga koji se barem jednom do sada susreo s vođenjem, bilo projekata ili ljudi .Cathy O’Dowd i mnogi drugi govornici zaduženi su da atmosferu na ovoj pozornici dovedu do usijanja. Larsa Silberbauera Andersena organizatori su od milja prozvali Legolars, jer su veliki fanovi LEGO kockica koje Lars predstavlja te filma Gospodara prstenova.

>>>Danas počinje LEAP Summit 2017.

Istovremeno na žutoj pozornici starta Goran Radić s predavanjem na temu ‘pregled poduzetničkog uma‘. Ova pozornica posvećena je inovacijama i poduzetništvu te startupima. Direktor Techstarsa, Jens Lapinski, dolazi dati vrijedne inpute kako inovirati. Boaz Inbal će staviti naglasak na potrebu i korist koje networking donosi te kako uspješno networkati.

Crvena pozornica rezervirana je za radionice, a iz organizacije među svim radionicama izdvajaju onu koju će voditi Amit Zilberstein, a na kojoj će pokazati kako je u sat vremena moguće doći od ideje do startupa.

Za ljubitelje zdravog života tu je zelena pozornica na kojoj će se govoriti o implementaciji fitnessa u poslovni život. Sandi Imerović će sudionike učiti o stvaranju plana prehrane prema vlastitim potrebama, dok će Orlando Lopac pričati o uspjehu i tome kako je od odlaska u teretanu uspio pokrenuti niz teretana.

Po zakonu se mladima smatraju oni od 15 do 29 navršenih godina života, ali i svi oni koji se tako osjećaju. A što EU nudi mladima, kakve su mogućnosti prakse, posla i poslovanja unutar EU, pitanja su koja će biti odgovorena na EU pozornici od 10 do 13 sati.

30. travanj 2024 03:07