Aktualno
StoryEditor

Luckia Hrvatska preuzela peti Poslodavac Partner certifikat za unapređenje iskustva zaposlenika

27. Studeni 2023.
Luckia Employer Partner

Luckia Hrvatska stekla je peti Poslodavac Partner certifikat čime je obilježila značajan napredak u implementaciji uspješnih HR praksi u gotovo svim fazama životnog ciklusa zaposlenika. Tijekom ovogodišnje recertifikacije Luckia Hrvatska je brojnim projektima i uspješnom implementacijom vrhunskih HR praksi pokazala da i dalje stoji uz bok vrhunskim poslodavcima i njeguje kvalitetnu i poželjnu organizacijsku kulturu.

Naš peti certifikat potvrđuje naš predani rad i želju da i dalje budemo prepoznati kao poslodavac koji brine o svojim zaposlenicima, jednako tako želimo biti i prepoznati kao poželjan poslodavac. Kontinuirano radimo na novim projektima, razvijamo i testiramo nove procese, a sve u svrhu postizanja zadovoljstva naših zaposlenika. Činjenica da već petu godinu stojimo uz bok vrhunskim poslodavcima znači da smo na dobrom putu i motivirani smo napredovati još više, - izjavila je Tanja Švec, Voditeljica odjela ljudskih potencijala

Organizacijska kultura koju pokreću zaposlenici

Oblikovanjem organizacijske kulture u suradnji sa zaposlenicima Luckia Hrvatska daje prioritet aspektima organizacijske kulture koje zaposlenici cijene. U Luckia Hrvatska osiguravaju da se svaki novi član organizacije osjeća istinski integriranim u radno okruženje. Luckia Hrvatska, zbog povjerenja koje ima u svoje zaposlenike, redovito uvažava njihove preporuke prilikom potrage za kandidatima za otvorena radna mjesta. Jedan od kanala zapošljavanja su i otvorene prijave koje Luckia Hrvatska rado uzima u obzir zbog intrinzične motivacije zaposlenika koju visoko cijeni. Svi kandidati dobivaju ažurne informacije o ishodu selekcijskog postupka, a određen je i vremenski okvir za obavještavanje u svrhu što većeg zadovoljstva kandidata selekcijskim procesom.

Podrška na razvojnom putu

Novi članovi tima u Luckia Hrvatska prolaze kroz pažljivo strukturiran i organiziran onboarding proces (proces uvođenja novog zaposlenika u posao) čija se kvaliteta ocjenjuje svake godine. Posvećeni interni treneri pomažu zaposlenicima u učinkovitom snalaženju na novom radnom mjestu pa su i nagrađeni za dodatnu odgovornost koju preuzimaju tom bitnom ulogom u organizaciji.

Luckia Hrvatska je posvećena poboljšanju vještina i znanja zaposlenika što potvrđuje i čak 90% ostvarenog obrazovnog plana u prethodnoj godini. Transparentna komunikacija sustava napredovanja i dobro definirani kriteriji zaposlenicima daju jasnu sliku o mogućnostima ostvarenja njihovog punog potencijala unutar organizacije.

Cilj Poslodavac Partner certifikata je jednako podržati poslodavce koji ispunjavaju visoke standarde kvalitete HR-a, bez obzira na veličinu organizacije, popularnost ili lokaciju, kao i podržati zaposlenike koji traže zdravo i poticajno radno okruženje. Danas je Poslodavac Partner proveden u više od dvjesto organizacija iz preko deset zemalja, a zanimljivo je da su neke organizacije uvrstile certifikat kao ključni pokazatelj uspješnosti HR odjela čime je on postao puno više od priznanja.

15. svibanj 2024 06:15