Aktualno
StoryEditor

Mazars Cinotti poželio dobrodošlicu novom partneru

28. Lipanj 2019.

Mazars Cinotti, predstavnik revizorsko-savjetodavne kuće Mazars u Hrvatskoj, zaželio je dobrodošlicu svom četvrtom partneru Peri Mioču.

Pere Mioč je svoju karijeru započeo i proveo u Mazarsu, a radio je na mnogobrojnim poreznim pregledima, dubinskim snimanjima i studijama o transfernim cijenama. Također je prošao širok spektar poreznih pitanja s kojima se susreću poduzeća različitih sektora.

Posljednjih se godina, posebno od ulaska Hrvatske u EU, specijalizirao za PDV i porez na dobit, a svoje znanje u tome dijelu, s posebnim naglaskom na praksu Europskog suda pravde u pogledu pitanja PDV-a, dodatno je unaprijedio radom u inozemnim uredima Mazars grupe.

Ono čime se Pere Mioč ističe jesu: aktivni pristup rješavanju problema klijenata, kombinacija visoke razine stručnog znanja te praktično razumijevanje pojedine situacije i porezne problematike klijenta. Zahvaljujući tome, klijentima je u mogućnosti predstaviti optimalna i praktična porezna rješenja.

Koautor je dviju knjiga: ‘Kako se pripremiti za nadzor Porezne uprave‘ i ‘Mazars – Porezni savjetnik‘, ali i više članaka porezne tematike. Trenutačno je polaznik postdiplomskog naprednog LLM programa za područje internacionalnog poreznog prava na King‘s Collegeu u Londonu te polaže certifikat za ovlaštenog računovođu Velike Britanije (ACCA). Također će nastaviti održavati predavanja u suradnji s Hrvatskim institutom za financije i ostalim organizacijama. Mazars, koji na globalnoj razini zapošljava gotovo 25.000 ljudi, a u Hrvatskoj više od 70, lokalno nastavlja svoj rast odjela savjetovanja, revizije i računovodstva te je ponosan što mu se u upravljačkom timu pridružio ovaj dinamični stručnjak.

28. travanj 2024 22:51