Aktualno
StoryEditor

Milenij hoteli nacionalni pobjednik natjecanja EBA

21. Ožujak 2018.

Opatijski Milenij hoteli, iz hotelskog lanca Amadria Park, nacionalni su pobjednik europskog natjecanja ‘EBA-European Business Award‘, čime ulaze i u završni krug za ukupne pobjednike koji će se znati 22. i 23. svibnja u Varšavi, doznaje se iz Amadria Parka, koji najavljuju otvaranje novog hotela na jesen i u Zagrebu.

Amadria Park pokrenut je krajem 2016. kao domaći hotelski brend/lanac vlasničke grupacije Ugo Grupe, a osim Milenij hotela pod tim brendom u Opatiji posluje još pet hotela, kao i pet hotela iz sastava hotelske kuće Solaris u Šibeniku.

>>>FOTO: Amadria Park unaprijedio ponudu kongresnih sadržaja na Jadranu

U vezi nacionalne pobjede Milenij hotela na natjecanju EBA u kategoriji društvene odgovornosti i svijesti o okolišu, iz Amadria Parka naglašavaju da je to najveće europsko natjecanje koje promiče poslovnu izvrsnost i najbolje prakse, za što se 11 godina dodjeljuju i istoimene nagrade u različitim kategorijama.

Prenose i čestitke

Izvršni direktor EBA natjecanja Adriano Tripp tom prigodom poručio je da je to za Milenij hotele veliki uspjeh, jer su odabrani među 2.898 tvrtki koje su se našle na finalnom popisu tvrtki poslovne izvrsnosti iz cijele Europe u kategoriji ‘The Social Responsibility and Environmental Awareness‘, a pobjeda na nacionalnoj razini znači i da su njihove temeljne vrijednosti uspjeha, etike i inovacije i jedni od najboljih u Europi.

Direktorica Milenij hotela Ela Komlen ističe da uprava nije imperativno i isključivo okrenuta prema profitu kao jedinom pokazatelju uspjeha, iako on mora postojati kao element razvoja i novog ulaganja, nego se identificira sa svim što je pozitivno i napredno, tražeći prije svega ulaganje u znanje i razmišljanje izvan okvira.

>>>Intervju s Adrianom Trippom: Osvajanje EBA-e je iznimno, izrazito snažno postignuće

Novi luksuzni hotel u Zagrebu na jesen

Uz to, iz Amadria Parka najavljuju i da na jesen planiraju otvoriti novi luksuzni hotel u Zagrebu, u koji Ugo Grupa ulaže 14,5 milijuna kuna.

- Radovi su na lokaciji hotela u središtu Zagreba, na križanju Palmotićeve i Jurišićeve ulice već počeli i planiramo otvorenje na jesen ove godine. Hotel će imati 112 soba i razne sadržaje, nosit će i oznaku ‘heritage‘ (baština), te će to biti prvi gradski ‘city‘ hotel u grupaciji, ističu iz Amadria Parka, otkrivajući i da će hotel urediti u stilu urbanog zagrebačkog štiha.

S obzirom da će hotel biti u zgradi koja spaja stilove art decoa i secesije, to je i početna točka za definiranje vizualnog identiteta hotela, a prilikom renovacije arhitekti i dizajneri vodit će se idejom da se uspješno spoji tradicija i ideja luksuznog hotelijerstva s naglaskom na gostoljubivost i gosta.

26. travanj 2024 19:39