Aktualno
StoryEditor

Mislav Slade Šilović postao direktor PwC-ovog tima za strateško i operativno savjetovanje u JI Europi

03. Listopad 2018.

PwC u srednjoj i istočnoj Europi i ove godine znanje i zalaganje svojih stručnjaka nagrađuje promoviranjem na nove funkcije. Mislav Slade Šilović, kao jedini predstavnik iz Hrvatske, s prvim listopadom unaprijeđen na poziciju direktora unutar PwC-ovog tima za strateško i operativno savjetovanje u jugoistočnoj Europi.

>>>PwC 2018. godine ostvario 41,3 milijarde dolara prihoda

Iskustvo je stekao tijekom posljednjih deset godina, savjetujući ključne kompanije iz privatnog i javnog sektora u jugoistočnoj Europi, dok njegov glavni fokus uključuje projekte transformacije, operativnog i strateškog restrukturiranja te izrade strategije. Jedan je od PwC-ovih lidera za sektor energetike u regiji srednje i istočne Europe, kao i za projekte transformacije i operativnog restrukturiranja.

Izazovima koje pred njega postavljaju klijenti iz ovog, ali i drugih sektora, pristupa strateški, a izvrsne rezultate u proteklom razdoblju ostvario je upravo sudjelujući u kompleksnim projektima transformacije kroz koje je snažno podržao implementaciju i upravljanje promjenama, pomažući klijentima u postizanju opipljivih rezultata rasta i profitabilnosti.

29. travanj 2024 04:13