Aktualno
StoryEditor

Musk prihvatio poslovni prijedlog desetogodišnjakinje

05. Ožujak 2017.

Desetogodišnja školarka Bria u svojoj je zadaći predložila Elonu Musku, izvršnom direktoru Tesle i SpaceX-a, kako uštedjeti, a on je prijedlog spremno prihvatio. Barem tako tvrdi u svom odgovoru na Twitteru. Upravo tamo je i pročitao pismo djevojčice.

Domaću zadaću svoje kćeri, pismo namijenjeno Elonu Musku, novinar Steven Loveday objavio je na Twitteru. Djevojčica u svom radu predlože Musku da održi natjecanje za najbolju reklamu snimljenu kod kuće i pobjednički uradak iskoristi kao svoju službenu reklamu za medije.

- Najbolji dio je to što nećeš trebati utrošiti svoje vrijeme i novac u oglašavanje, napisala je i dodala - bilo bi zaista super kada bi mi poslao Tesla majicu.

- Hvala ti na lijepom pismu, to zvuči kao super ideja. Napravit ćemo to!, odgovorio je Musk na pismo s Twittera.

>>>Vjerovali ili ne, ali Elon Musk već iduće godine želi poslati ljude na putovanje oko Mjeseca

- Mogao bi pobjednicima natječaja dati godišnje besplatno punjenje modela 3 Easter Egg ili tako nešto, predložila je Bria.

Djevojčica, koja želi biti političarka kada odraste, kazala je da je Tesla automobil nešto najbolje što je ikad vidjela i da se nada da će se nekada voziti u njemu. Budući da joj je otac objasnio način na koji rade i njihovu ekološku komponentu, ‘zelena‘ Bria je oduševljena. No, izrazila je svoju razočaranost time što se Teslini modeli ne prodaju u Michiganu. Kada ona dođe na vlast svugdje će biti dostupni za prodaju, obećala je.

26. svibanj 2022 05:28