Aktualno
StoryEditor

Nakon poduzetničkih u PR vode: Danijela Čavlović novo pojačanje u Manjguri

06. Rujan 2018.

Jednoj od najstarijih hrvatskih agencija za odnose s javnošću ovih se dana pridružila Danijela Čavlović, široj javnosti poznatija kao vlasnica prvog zagrebačkog bed&breakfast kapaciteta, Studija Kairos. Čavlović dolazi u Manjguru na poziciju starije savjetnice gdje će biti zadužena za klijente iz turističkog, farmaceutskog i investicijskog sektora.

- Radeći u turizmu uspjela sam postaviti neke nove standarde u domaćoj hospitality industriji, no nakon šest godina vođenja vlastitog biznisa, došlo je vrijeme za novi ciklus. S obzirom da je iza mene dugogodišnji rad u novinskim redakcijama, agenciji, korporaciji, poduzetništvu i javnom sektoru, vjerujem da ću svojim bogatim iskustvom doprinijeti Manjgurinom timu, istaknula je Danijela koja je donedavno bila i predsjednica Zajednice obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

 


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

14. svibanj 2024 08:20