Aktualno
StoryEditor

Naučite kvalitetno upravljati projektima i pripremite se za polaganje PMP certifikacijskog ispita

31. Siječanj 2018.

Jedno od područja unutar organizacijske teorije i prakse koje se konstantno razvija zasigurno je project management. I u Hrvatskoj se u posljednjih nekoliko godina itekako može uočiti značajan napredak u vidu razvoja project managementa, no većina stručnjaka slaže se kako hrvatske organizacije i dalje ne koriste njegov puni potencijal, niti od project managementa dobivaju očekivane koristi koje bi trebale dobiti. Stoga je neupitno koliko je važan segment svakodnevnog poslovanja upravo uspješno i kvalitetno upravljanje projektima, bez obzira je li riječ o državnim ili javnim institucijama.

Neki smatraju da je project management vrlo jednostavan, no projektni stručnjak Mislav Ante Omazić ističe: „Ako je project management tako jednostavan i dobar zašto gotovo 70% svih projekata ne uspijeva?“

U skladu s time, sve je veći broj organizacija i pojedinaca koji prepoznaju važnost edukacije iz project managementa, jer žele dobiti stručna znanja i vještine, naučiti alate i tehnike kako bi kvalitetno upravljali projektima. Uz to, žele dobiti i međunarodno  priznati  PMP ® (Project Management Professional) certifikat koji je prepoznat kao univerzalni standard izvrsnosti u Upravljanju projektima. Neki podaci ukazuju na to kako osobe koje imaju PMP certifikat imaju čak i 20% više plaće od osoba bez certifikata.

U Mirakul Edukacijskom centru 21. veljače s edukacijom kreće četvrta generacija polaznika Project management Akademije koja je organizirana kroz ukupno pet modula, a na svakom modulu polaznici će dobiti specifična znanja i vještine koja će im pomoći da postanu kvalitetni project manageri. Kroz predavanja i praktične vježbe polaznici će se detaljno upoznati  s Vodičem kroz znanje u upravljanju projektima – PMBOK i PMI (Project Management Institute) metodologijom te se pripremiti za PMP certifikacijski ispit. Naime, pohađanjem Akademije polaznici će steći kvotu potrebnih PDU bodova za izlazak na PMP certifikacijski ispit.

Project management Akademija održava se u periodu od 21. veljače 2018. do 25. travnja 2018. u FORUMU Zagreb,  na adresi Radnička cesta 50 – Green Gold prema sljedećem rasporedu:

MODUL 1 (21. veljače 2018.)

Projekt i upravljanje projektom

MODUL 2 (5. ožujka 2018.)

Upravljanje vremenom i opsegom projekta

MODUL 3 (28. ožujka 2018.)

Upravljanje troškovima i kvalitetom projekta

MODUL 4 (11. travnja 2018.)

Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicama projekta

MODUL 5 (25. travnja 2018.)

Upravljanje projektnim rizicima i nabavom

Voditeljica programa: mr.sc. Petra Gracin, MBA, PMP

Ukoliko ste zainteresirani postati kvalitetni project manageri prijavite se do 31.1. i ostvarite akcijski popust 15%. Više o programu i prijavu na program možete izvršiti na sljedećem linku: Project management Akademija. Ukoliko imate dodatnih pitanja upit možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

19. travanj 2024 17:29