Aktualno
StoryEditor

Novi mandati Tedeschiju u Atlanticu i Kukurinu u Vala- maru, ostavka u NO Atlantica...

12. Siječanj 2019.

Jean Louis Yvon Gourbin podnio je 10. prosinca ostavku na članstvo u nadzornom odboru tvrtke ATLANTIC GRUPA d.d. iz Zagreba. Gourbin je, do umirovljenja 2012., u bogatoj menadžerskoj karijeri radio među ostalim u Kronenbourg (proizvodnja piva), La Maison du Café, Ralston Purini (hrana za kućne ljubimce), Kelloggu, Danoneu, Bunge-u (poljoprivreda)… Šesteročlani NO produžio je mandat upravi – Emilu Tedeschiju (predsjednik), Nevenu Vrankoviću i Zoranu Stankoviću.

Predsjedniku uprave tvrtke VALAMAR RIVIERA d.d. iz Poreča Željku Kukurinu mandat je produžen do kraja 2022., kao i članu uprave Marku Čižmeku. Osim njih, VALAMAR ima i 12 prokurista.

Nino Balen novi je direktor tvrtke REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA BJELOVARSKO - BILOGORSKE ŽUPANIJE d.o.o. Na toj je funkciji zamijenio Marija Ferića.

Saša Bavec novi je član uprave tvrtke KNAUF INSULATION d.o.o. iz Novog Marofa. U upravi u od ranije direktori Stjepan Mršić i Tomaž Lanišek, te prokurist Srećko Vukalović.

Vlasnica Zvonka Kovač povukla se s direktorske pozicije u tvrtki RADIO KOPRIVNICA d.o.o. iz Koprivnice. Novi direktor je Goran Generalić, a vladimir Pobi ostao je prokurist.

Norton Turner Jr nije više direktor tvrtke NAJAM RIWAL d.o.o. iz Lukarišća (Dugo Selo). Ostala trojica direktora - Søren Rosenkrands, Pedro Vicente Torres Michelena i Jone Tajnik – ostali su na dosadašnjim pozicijama.

Josipa Špacir nova je direktorica tvrtke VIK-HR d.o.o. iz Zagreba. Dosadašnji direktor, suvlanik Vladislav Špacir povukao se na poziciju prokurista, i tako se statusno izjednačio s drugom suvlasnicom i prokuristicom Marijom Špacir.

Suvlasnica tvrtke GUBERNACULUM d.o.o.iz Rijeke Željka Belaić odustala je od direktorska pozicije u tvrtki. U upravi je sad ostao jedan član – Danko Borovina.

Josip Andrić, suvlasnik tvrtke INFOTEL d.o.o. iz Raba nije više predsjednik uprave. Tvrtku sad operativno vodi druga suvlasnica Vera Andrić, koja je imenovana na poziciju jedine članice uprave.

Tvrtka AUTOMOTODROM GROBNIK d.o.o. iz Čavala dobila je upravu. Dosadašnji direktor Zdenko Šantić postao je predsjednik uprave, a članovi su Robert Živković i Tamara Karlovčan.

Tvrtka M. A. I. TRADE d.o.o. iz Rijeke promijenila je naziv u M. A. I. SOLUTIONS d.o.o.

Boško Obradović ušao je u nadzorni odbor tvrtke KOMUNALAC POŽEGA d.o.o. umjesto Anamarije Sikirić, koja je na toj funkciji provela nepuna dva mjeseca.

Boris Dvoršak novi je direktor ULJANIKOVE tvrtke ULJANIK POSLOVNO INFORMACIJSKI SUSTAVI d.o.o. iz Pule. Došao je na poziciju Hrvoja Markulinčića, koji je podnio ostavku 27. prosinca 2018.

Edvard Milanović zamijenio je Wernera Sturma na mjestu direktora tvrtke ALAS ZA DOM d.o.o. iz Splita. U upravi tvrtke koja ima dvije betonare i kamenolom ostao je dosadašnji direktor Frano Bakarić.

Danijel Rečić ušao je u u pravu tvrtke PET-IT-DUO d.o.o. iz Zagreba umjesto Adene Lucie Ching-Tso Lavin, koja je na toj funkciji provela samo mjesec dana, dok je Melanie Mary Tvrdinić ostala na direktorskoj funkciji, na koju je imenovana 2. studenoga 2018.

29. travanj 2024 07:00