Aktualno
StoryEditor

Novi sex skandal Billa Clintona: Četiri žene optužuju ga za napastovanje

21. Studeni 2017.

Bill Clinton se suočava s novim optužbama za seksualno zlostavljanje četiri tinejdžerice, kako ekskluzivno doznaje Daily Mail od visoko rangiranih izvora iz Demokratske stranke te dužnosnika koji je služio u administraciji Billa Clintona i Baracka Obame. Optužbe protiv 71-godišnjeg bivšeg predsjednika, čija je prošlost puna skandala za seksualno uznemiravanje, proizlaze iz razdoblja nakon što je napustio Bijelu kuću 2001. godine, kako navode izvori.

Zlostavljao tinejdžerice u avionu ‘Air F ** k One‘? Dok se družio s milijarderom Ronom Burkleom, Clinton mu je pomagao u poslu, a ovaj mu je zauzvrat dao na raspolaganje svoj privatni zrakoplov, prigodnog nadimka ‘Air F ** k One‘. Letjeli su po cijelom svijetu u društvu lijepih i mladih žena.

Četiri žene, koje još nisu otkrile svoj identitet, kao adolescentice su bile zaposlene na nižim pozicijama u Burkle organizaciji i tvrde da ih je Clinton seksualno iskorištavao. Nema dokaza da je Burkle znao išta o tim navodnim napadima Clintona. Član Clintonova odvjetničkog tima nije htio komentirati slučaj.

- Svjestan sam optužbi, ali ne mogu govoriti o njima.

Odvjetnici koji predstavljaju žrtve međusobno surađuju i već su obavijestili Clintona kako pripremaju četiri zasebne tužbe protiv njega. Pregovori odvjetnika su još uvijek u tijeku, no oštećene žrtve potražuju velike novčane naknade u zamjenu za šutnju u suprotnom su spremne svoje optužbe iznijeti na konferenciji za medije.

>>>Oko 200 milijuna žena radi bez zakonske zaštite od seksualnog zlostavljanja

Nove optužbe vjerojatno će oživjeti raspravu o tome zašto su demokrati branili Clintona tijekom skandala s Monicom Lewinsky i zašto su liberali i feministi ignorirali vjerodostojne optužbe za seksualni napad na 42. predsjednika, ne samo od Paule Jones, već i Juanite Broaddrick, Kathleen Willey, i drugih.

Hillary Clinton bijesna na supruga

- Bill je uznemiren i pri samoj pomisli da će morati ponovno svjedočiti i braniti se od optužbi za seks, izjavio je dužnosnik Demokratske stranke koji je upoznat sa slučajem i dodao da se nada da će njegov pravni tim nekako zaustaviti žene da podnesu optužbe. Izvor je dodao da je Hillary Clinton bijesna na supruga zbog uplitanja u još jedan seksandal. Navodno je htjela zaposliti privatne detektive kako bi ‘iskopali prljavštine‘ o ženama koje optužuju njenog supruga, no Billovi odvjetnici su je nagovorili da se ne miješa, piše Daily Mail.

- Hillary je u prošlosti imala tim detektiva koji su uspjeli ušutkati nekoliko žena koje su imale pritužbe na Billove seksualne želje, rekao je izvor Daily Maila i dodao kako je Hillary postala svjesna da je u Americi seksualno uznemiravanje trenutno osjetljiva tema te da nije moguće zastrašiti žene da šute o optužbama nakon što se pojave.

>>>Naširoko poznati i poštovani Charlie Rose suspendiran zbog seksualnog uznemiravanja

Hillary Clinton i dalje želi biti vjerodostojna opozicija Donaldu Trumpu i imati važnu ulogu u politici u narednim godinama, uključujući i kandidaturu za predsjednicu SAD-a 2020. godine. No, boji se da bi ovaj najnoviji skandal oko njezina supruga mogao uništiti Clintonovu baštinu i njene planove.

- Odnos između Billa i Hillary već godinama je više poslovan, osim kada je riječ o njihovoj kćeri i unucima. Ne žive kao muž i žena već dulje vrijeme, a sve zbog Billovih afera s drugim ženama. Kako su odmicale godine od Billova prvog seksualnog skandala, postalo je očito da ga ni dob neće spriječiti u trčanju za ženama. Hillary ga je jednostavno odlučila ignorirati zbog toga te živi zaseban život, kazao je izvor.

>>>Policijsko izvješće: Stalloneova obožavateljica tvrdi da ju je napastovao kad je imala 16 godina

Bill provodi mnogo vremena u svom stanu iznad Clintonove predsjedničke knjižnice u Little Rocku. Hillary povremeno odlazi u Little Rock, ali se ne želi tamo zadržavati, jer zna da je to njegovo ljubavno gnijezdo.

Krajem devedesetih Clinton je navodno platio 850 tisuća dolara zbog tužbe za seksualno uznemiravanje Paule Jones, bivše državne zaposlenice Arkansasa. Zbog tog slučaja došlo je do rasprave u Zastupničkom domu, no bivšeg američkog predsjednika Senat je 1999. godine oslobodio optužbi.

>>>Roberto Cavazos: Dečki su se bojali reći Spaceyju da ih prestane dodirivati

Nove optužbe vjerojatno će oživjeti raspravu o tome zašto su demokrati branili Clintona tijekom skandala s Monicom Lewinsky te zašto su liberali i feministi ignorirali vjerodostojne optužbe za seksualne napade ne samo Paule Jones, već i Juanite Broaddrick, Kathleen Willey, i drugih.

Ako se ne nagodi s navodnim žrtvama Clinton bi nakon Harveya Weinsteina i Kevina Spaceya, postao najpoznatije svjetsko ime na popisu muškaraca koji su optuženi za seksualna zlostavljanja

26. travanj 2024 13:31