Aktualno
StoryEditor

FOTO: Obnovljeni trendovski restoran Marché Mövenpick otvorio je svoja vrata na odmorištu Ravna Gora

29. Ožujak 2018.

Švicarski lanac restorana Marché International nedavno je otvorio obnovljeni restoran sa svojom svježom ugostiteljskom ponudom na autocesti A6. Marché International otvorio je poslovnu jedinicu grupe Mövenpick – obnovljeni restoran na odmorištu Ravna Gora.

Marché Mövenpick kombinira najbolje od dva tradicionalna, visokokvalitetna i inovativna švicarska brenda u ugostiteljski koncept okrenut budućnosti, a cilj je daljnji razvoj takvog koncepta koji je već poznat na autocestama, tvrde iz Marché International.

- Karakteristično, profinjeno Mövenpick iskustvo kao mali luksuz u svakodnevnom životu susreće se sa svježinom, prirodnošću i mladenačkom jednostavnošću Marchéa, inovatori kuhanja pred gostima, rekao je Oliver Altherr, glavni izvršni direktor Marché Internationala.

Urbano okruženje za odmor

Restoran postavlja i nove standarde u dizajnu: urbano okruženje susreće se s prirodnim elementima kao što su stara hrastovina i ručno rađene keramičke i betonske pločice. Ova kreativna ugostiteljska ponuda rasprostire se na 380 kvadratnih metara i ima više od oko 200 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu kao i 100 na terasi.

Restoran Marché Mövenpick stavlja naglasak na kreativne i inovativne vrste salata, meso s roštilja i razne vrste pizza s modernim kombinacijama. Sva jela svježe su pripremljena pred gostima i u njima možete uživati u samoposlužnom restoranu ili ih ponijeti sa sobom.

- U novom restoranu dali smo novo značenje popularnim proizvodima kao što je pizza i salate u sklopu ‘veggie islanda‘. Kombinirajući trendovski opuštajući užitak i standarde visoke kvalitete ponovo slavimo kulinarske užitke i iskrenu gostoljubivost, istaknuo je Altherr.

Restoran Marché Mövenpick stavlja naglasak na kreativne i inovativne vrste salata, meso s roštilja i razne vrste pizza s modernim kombinacijama.

Kuhanje pred gostima

Isprobani i provjereni uspješni pristupi kao što su kuhanje pred gostima, prvoklasna kvaliteta, prirodnost, domaći proizvodi i svježina ostaju u središtu novog formata restorana.

Ugostiteljski koncepti lanca Marché International dobili su najbolje ocjene i mnoge nacionalne i međunarodne nagrade.

Marché International je globalna tvrtka koja razvija inovativna rješenja za hranu koju karakterizira apsolutna svježina i kvaliteta. Kroz poznate marke Marché Mövenpick, Palavrion Grill, Mövenpick restorane, White Monkey i Cindy‘s Diner grupi posluju u restoranima u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Norveškoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Singapuru, Indoneziji i Kanadi. Tvrtka je koja se bazira na posluživanje hrane i vodeći je restoran na autocestama, u zračnim lukama i na odabranim lokacijama u središtu grada.

20. travanj 2024 08:29