Aktualno
StoryEditor

Oracle CloudDay konferencija: Inovacija za rast. Znanje za kontrolu

26. Travanj 2017.

Kako cjelovita strategija poslovanja u oblaku može transformirati cjelokupno poslovanje tvrtki te kako kapitalizirati mogućnosti koje pruža digitalizacija, samo su neka od pitanja na koje će se pokušati odgovoriti 16. svibnja na 11. konferenciji Oracle CloudDay.

‘Inovacija za rast. Znanje za kontrolu‘

U sklopu svoje hrvatske godišnje konferencije, pod motom „Inovacija za rast. Znanje za kontrolu.“, svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera Oracle u zagrebačkom će Plaza Event Centru i ove godine okupiti vodeće ljude domaće poslovne i ICT zajednice, informatičke stručnjake te hrvatske i inozemne govornike.

>>>Oracle CloudDay konferencija: Preoblikujte svoje poslovanje

Uz prezentacije Oracleovih ključnih govornika poput Janusza Naklickog, potpredsjednika Oraclea za središnju, istočnu Europu i zemlje CIS-a, te Marina Tadića, prvog čovjeka kompanije za Adriatic regiju, posjetitelje očekuje desetak zanimljivih predavanja i prezentacija studija slučaja od kojih svakako treba izdvojiti NEOS-ov prikaz integracije Big Data Appliance platforme i iskustva u primjeni kod Zagrebačke banke te kako je međunarodni autobusni operater Flixbus,koji od prošle godine vozi i u Hrvatskoj, uvođenjem inovativnog poslovnog modela prerastao iz startupa u najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija.

- Uz Oracle PaaS i IaaS usluge, prema poslovanju u oblaku vode mnogi putevi. Naše godišnje konferencije odlična su prilika za pregled svih dostupnih vrsta oblaka kao i najbolje prakse a iskustva korisnika i razmjena mišljenja uvelike mogu pomoći u odabiru optimalne platforme ili aplikacije te njihove implementacije u realnom vremenu, smatra Marin Tadić.

Ovogodišnji Oracle Cloud Day organiziran je u suradnji s Intelomte uz potporu brojnih sponzora, već spomenuti NEOS (platinasti partner), Multicom (zlatni partner), King ICT, Combis i TechData/Avnet (srebrni sponzori), a medijski ga podupiru Lider, Mreža i ICT Business.

30. travanj 2024 08:43