Aktualno
StoryEditor

Otkrivamo kako će Tedeschi kontrolirati svoj vlasnički udio u radio Yammatu

29. Siječanj 2019.

U Sudskom registru prošlog je tjedna objavljeno da je Emil Tedeschi postao suvlasnik u tvrtki YAMMAT d.o.o. iz Zagreba, koja stoji iza zagrebačke radio stanice YAMAT FM. Dosadašnji jedini vlasnik Alen Balen, dugogodišnji Tedeschijev prijatelj, ostaje direktor i glavni urednik, ali, kao što je već ranije najavljeno, sad je dobio partnera u tvrtki.

Zapravo, suvlasnik YAMMATA je tvrtka E2E4MUSIK iz Zagreba, tvrtka kći tvrtke YELLO d.o.o. Direktor YELLOA je Tedeschijev menadžer Neven Vranković, a vlasnik -  sam Tedeschi. Zato je prokura u YAMMATU dodijeljena Katarini Mindoljević, koja je direktorica YELLO-vih tvrtki kćeri E2E4MUSIK i BLACK LAB 15, ali i tajnica ATLANTIC GRUPE i članica nadzornih odbora ATLANTIC TRADEA i MONTANE PLUS.

- Smatram da je to najprogresivniji radio u eteru, ne samo glazbeno, nego i u jednom šire društvenom, građanskom smislu. Veseli me suradnja sa zanimljivim, sposobnim ljudima s kojima dijelim interese i vrijednosti, pa me raduje i to da osobno mogu doprinijeti održavanju i razvoju jednog kvalitetnog medija koji po mojem mišljenju zaista ima dodanu vrijednost - kazao je Tedeschi povodom ulaska u suvlasništvo Yammat FM-a, na kojem je i prije suvlasničke faze vodio glazbene emisije pod ‘DJ pseudonimom‘ SMS Deutsch.

23. travanj 2024 12:21