Aktualno
StoryEditor

Otkrivamo koji novi brendovi dolaze u Arena Centar uz The Body Shop i Lacoste

29. Lipanj 2019.

Jedna od zagrebačkih omiljenih shopping meka Arena Centar nadopunila je svoju ponudu novim brendovima - The Body Shop i Lacoste.

Prošloga tjedna stigla je dobra vijest svima koji su žudjeli za kozmetičkim proizvodima britanskog The Body Shopa čija je najpoznatija odlika da vodi računa o etičkom podrijetlu sastojaka za svoje proizvode, oštro se protivi testiranju na životinjama i misija joj se može sažeti u tri riječi - Enrich Not Exploit (obogatiti, a ne iskorištavati). Trgovina s mirisnim proizvodima za njegu tijela, šamponima, losionima i maslacima koji su se obično nabavljali tijekom putovanja po inozemstvu, a od prošle godine i u Sloveniji, konačno je otvorena i kod nas. Nalazi se nasuprot jednako mirisnom Lushu. U četvrtak se The Body Shopu pridružio još jedan planetarno poznat brend - Lacoste. Prodavaonica odjeće, obuće i modnih dodataka s neizostavnim zelenim krokodilom nalazi se na prvome katu nasuprot Lego Storea. Do nedjelje kupce čeka i prigodan popust od 20 posto.

Podsjetimo, prilikom otvorenja Arena Parka Tomislav Dekalić, Asset manager grupacije NEPI Rockcastle za Hrvatsku i Srbiju, najavio je kako najesen u trgovački centar dolaze i neki novi brendovi. Pitali smo Arena Centar mogu li nam otkriti o kojim se to brendovima radi, a stigao je i odgovor:

Novi brendovi koji od jeseni sa svojim trgovinama ulaze u Arena Centar su Peek & Cloppenburg te Hugo Boss.

Osim dolaska novih trgovina, Dekalić je najavio i kako se već planira druga faza značajnih investicija za 2020./2021. godinu.

U što će se ulagati još ne znamo, ali iz Centra su zato potvrdili naša nagađanja da besplatan autobus Arena Centra od 1. srpnja prestaje voziti djelomično i zbog rekonstrukcije rotora.

"Arena Centar je odlično povezan gradskim prijevozom. Čak 17 linija vodi do Arena Centra pa tako do Arena Centra s terminala Savski most vozi 15 autobusnih linija, s terminala Žitnjak jedna te od Glavnog željezničkog kolodvora jedna."

21. travanj 2024 06:00