Aktualno
StoryEditor

Otkrivanje Zagreba odsad moguće i na električnom romobilu

03. Kolovoz 2019.

Od ovog ljeta Zagreb je bogatiji za novi turistički proizvod koji ga stavlja uz bok s drugim europskim središtima.

Bikini Scooters, turistička agencija iz Zagreba, osmislila je vođene ture zagrebačkih znamenitosti na električnim romobilima. Osim toga, turisti mogu iznajmiti romobile ako žele samostalno obići grad. Agenciju čini tim ljudi s raznolikim profesionalnim iskustvom koji su odlučili svoj entuzijazam i dobru ideju pretvoriti u posao i sve većem broju zagrebačkih posjetitelja ponuditi dinamičan i zabavan način razgleda grada.

Dostupne su ture na engleskom i španjolskom jeziku, a posjetitelji kroz 90-tak minuta uz lokalnog licenciranog vodiča upoznaju glavne zagrebačke znamenitosti poput Kaptola, Trga bana Jelačića, Lenucijeve potkove, Hrvatskog narodnog kazališta i Gornjeg grada.

Osim jutarnje i popodnevne ture, u ponudi je i Bikini Scooters noćna tura - alternativa vrućim ljetnim danima koja završava druženjem u Tkalči uz gratis piće i savjete o najboljim barovima, restoranima i mjestima za izlazak. Uz redovne ture, posjetitelji uvijek mogu izabrati privatnu turu koja će se skrojiti po njihovim željama i interesima.

Vožnja romobila je vrlo jednostavna i zabavna, ne zahtijeva predznanje i savladava se kroz par minuta. Djeca od 12 godina mogu romobil voziti samostalno, a manja djeca dijele romobil s odraslom osobom. Radi dodatne sigurnosti, gosti dobiju na korištenje sigurnosnu kacigu.

Električni romobil smije se kretati po pločniku/pješačkoj zoni, pa posjetitelji zagrebačke ulice i brežuljke svladavaju bez umaranja i znojenja, kroz zabavu i rekreaciju. Električni romobili su još k tome potpuno prihvatljivi s aspekta zaštite okoliša - ne ispuštaju štetne emisije niti proizvode buku.

Za koga su osmišljene usluge Bikini Scooters agencije? Upravo zato jer su električni romobili danas ušli u svakodnevnu upotrebu, u uslugama Bikini Scooters agencije može uživati širok raspon posjetitelja – obitelji s djecom, studenti na proputovanju/razmjeni, parovi na odmoru, profesionalci koji su u grad došli na stručni skup, gosti u zrelijoj životnoj dobi željni drugačijeg iskustva razgledanja grada…

Zagreb nije do kraja otkriven kao turistička destinacija i ima još mnogo toga za ponuditi. Bikini Scooters ima u planu nove, tematske ture Novog Zagreba, zelenih oaza poput Maksimira, Jaruna i Bundeka, sportske ture..

27. travanj 2024 02:20