Aktualno
StoryEditor

Otvoren prvi Sotheby’s International Realty ured za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj

27. Ožujak 2017.

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Affiliates LLC potpisao je 25-ogodišnji ugovor o franšizi s hrvatskom tvrtkom Porta Stella-Luxury Real Estate d.o.o. s ciljem širenja tog prestižnog brenda na tržište Europe te od danas započinje s radom Croatia Sotheby‘s International Realtysa sjedištem u Splitu.

Vlasnici Croatia Sotheby’s International Realtya su direktor Marko Pažanin te njegovi partneri, Pavel Kulajta i Ilona Mančíková koji su posljednjih godinu dana ujedno i vlasnici Sotheby‘s International Realty za područje Češke, sa sjedištem u Pragu. Osim splitskog ureda, kroz naredne dvije godine planira se širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija.

>>Varteks, Diadema i PLACE2GO na sajmu franšiza Franchise Paris Expo

- S obzirom na razvoj hrvatskog tržišta luksuznih nekretnina, prepoznali smo pravi trenutak za otvaranje našeg prvog ureda, izjavio je Philip White, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Sotheby’s International Realty Affiliates LLC.

Riječ je o najpoželjnijem brendu na tržištu luksuza, s tim da se pod luksuznim prvenstveno podrazumijeva doživljaj, a ne cjenovni razred.

- Predivna hrvatska obala s otocima nudi život uz more u većim priobalnim gradovima što se u potpunosti uklapa u našu viziju razvoja brenda. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što mogu zaželjeti dobrodošlicu Croatia Sotheby’s International Realtyju u našu mrežu agencija za promet luksuznim nekretninama, rekao je.

- Osobito nam je zadovoljstvo što Sotheby‘s International Realty od danas posluje i u Hrvatskoj, izjavio je Pažanin.

>>>Lovro Kuščević: Pravi i pravični porez na nekretnine dolazi 2020.

- Fokusirani smo na pružanje iskustvenog doživljaja destinacije i najvišeg nivoa usluge, te operativne i administrativne podrške u skladu sa stilom života i financijskim očekivanjima naših klijenata. Ulažemo profesionalnu ekspertizu i vještine s ciljem stvaranja i njegovanja dugoročnih odnosa s našim klijentima – prodavateljima, kupcima i investitorima, rekao je, te dodao: Naše desetogodišnje iskustvo u sektoru financija i nekretnina u suradnji s globalnim brendom Sotheby’s International Realty te njihovim poslovnim iskustvom i marketinškim pristupom garancija su uspješnoj i dugotrajnoj zajedničkoj suradnji.

>>>Specijalistički seminar – Porez na nekretnine

Sotheby’s International Realty posluje diljem svijeta s oko 20.000 suradnika putem 850 ureda u 65 država i teritorija. Nekretnine u ponudi Croatia Sotheby’s International Realtya promovirat će se i putem globalne web stranice sothebysrealty.com, a trenutna ponuda nekretnina u Hrvatskoj može se pogledati na www.sothebysrealty.hr.

Svaki Sotheby’s International Realty ured u svijetu neovisan je po vlasničkoj strukturi i u svakodnevnim operacijama.

Hrvatski ured i njegovi klijenti osim navedene web stranice s globalnim dosegom koristit će i prednosti suradnje sa Sotheby‘s aukcijskom kućom i marketinškim aktivnostima koje Sotheby’s International Realty provodi u najrelevantnijim svjetskim medijima i tržištima. Apsolutno jedinstven resurs je i mreža potencijalnih kupaca i investitora diljem svijeta s kojima Sotheby‘s surađuje.

29. travanj 2024 06:23