Aktualno
StoryEditor

Oznaka ‘Odabrani proizvod godine‘ Vutra likeru od kanabisa, Barilla keksima, Plidenti...

18. Veljača 2019.

Treći put je u Hrvatskoj je održana dodjela nagrada i priznanja za ‘Odabrani proizvod godine‘. Na temelju glasova potrošača ovu je oznaku dobilo 10 proizvoda, koji su se istaknuli svojom kvalitetom i inovacijom. Istraživanje je proveo AC Nielsen na uzorku stručnjaka koji su zadnjih šest mjeseci koristili jedan od tih proizvoda.

Oznaku za ‘Odabrani proizvod godine‘ dobili su Grancereale Frutta i Cioccolato keksi (Barilla), TELE 2 paket BEZBROJ GB, Argeta Junior Kokokrem, Monini ekstra djevičansko maslinovo ulje Squeesable, Paloma Smart Care, Rukavice Vileda Colors i Multi Lateks, Vutra liker od kanabisa, L’Angelica Olea Naturae Argan uljni gel za kupanje i tuširanje, keksi NascondiniCioccograno Mulino Bianco i Plidentina prva BIO linija prirodnih zubnih pasti.

Ivan Šujević, Customer Team Manager i član uprave tvrtke Barilla Hrvatska rekao je da se osjećaju ponosno što su treću godinu zaredom dobili priznanje potrošača te da vjeruju kako je to znak da su na pravom putu.

Direktorica komunikacija u Tele2 Hrvatska Sonja Miočić rekla je da joj je drago da su njihovi potrošači prepoznali BEZBROJ GB.

- Naši korisnici su jako zadovoljni i cijene kad im damo neograničenu uslugu, naglasila je Miočić.

Gregor Gorenc direktor projekta ‘Odabranog proizvoda godine‘ rekao je da je najvažnije da se to radi za potrošače u Hrvatskoj.

- Ono najbitnije što nas odvaja od svih ostalih nagrada je da se naš pečat ne može kupiti. Potrošači su oni koji odlučuju, rekao je Gorenc dodajući da je za pobjedu bila presudna inovativnost koja nosi 40 posto ocjene, atraktivnost i testiranje samog proizvoda.

‘Odabrani proizvod godine‘ najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove, promijenjenije, inovativne proizvode i zadovoljstvo kupaca. Osnovan je u Francuskoj 1987. godine i trenutačno djeluje u više od 40 najrazvijenijih država s istim ciljem: da savjetuje potrošače o kupnji najnovijih proizvoda na tržištu i nagrađuje proizvođače za kakvoću i inovativnost.

 

29. travanj 2024 07:04