Aktualno
StoryEditor

Ponude u koje ćete se zaljubiti - Emirates slavi Valentinovo s posebnim cijenama letova

08. Veljača 2018.

 

Najveća svjetska međunarodna aviokompanija Emirates za ovo je Valentinovo odlučila razveseliti hrvatske putoholičare akcijskom cijenom letova iz Zagreba na niz atraktivnih destinacija iz Emiratesove globalne mreže. One koji žele iznenaditi drage osobe spontanim putovanjem razveselit će posebna cijena za dva putnika u ekonomskoj klasi.

Emiratesova ekonomska klasa nudi nenadmašnu vrijednost za novac, uz vrhunske gourmet obroke u nekoliko sljedova, besplatnu prtljagu težine do 30 kilograma i najbolji svjetski sustav zabave na letu. S više od 3000 kanala koji se mogu dobiti na zahtjev, od filmova, televizijskih programa, igrica, audioknjiga i glazbe iz svih krajeva svijeta, Emiratesov nagrađivani sustav zabave na letu ice proglašen je najboljim već 13 godina zaredom prema Skytraxu.

>>>VIDEO: Emirates aviokompanija podijelila ultimativni savjet kako dobiti ‘upgrade’

Putnici koji žele dodatno začiniti putovanje i učiniti ga romantičnim mogu popiti čašu vina ili pjenušca na letu u najboljoj svjetskoj ekonomskoj klasi, a mogu i rezervirati pristup nekom od Emiratesovih Lounge salona u Međunarodnoj zračnoj luci Dubai (Dubai International Airport) kako bi se opustili između letova. Saznajte informacije o plaćenom pristupu na stranici Emirates Lounge saloni.

Emirates širokotrupnim zrakoplovom tipa Boeing 777 leti iz Zagreba za Dubai 5 puta tjedno – utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom. Posebne cijene za Valentinovo vrijede za karte rezervirane u razdoblju od petka 9. veljače do četvrtka 15. veljače 2018., a odnose se na letove u razdoblju od 19. veljače do 30. studenog 2018.

Karte se mogu rezervirati na Emirates službenoj internetskoj stranici, u lokalnom uredu na broj telefona 01/4829 493 ili preko putničkih agencija.

29. travanj 2024 12:22