Aktualno
StoryEditor

Povećajte povjerenje u očima svojih kupaca - postanite CERTIFIED SHOP®

11. Rujan 2017.

Povjerenje u web trgovinu potrošačima je jedan od najvažnijih čimbenika radi kojeg se odlučuju za kupovinu kod određenog trgovca. Jeste li znali da pravilno postavljena oznaka povjerenja može itekako utjecati na povećanje konverzija i dovesti vas do boljih prodajnih rezultata?

Shopper‘s Mind, brand poslovne inteligencije koji djeluje na području online kupovine i kupovnih navika, prije nešto više od godine dana je predstavio veliki regionalni projekt oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® dostupne trgovcima koji posluju na hrvatskom i slovenskom ecommerce tržištu.

Oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® osmišljena je s ciljem da potrošačima potvrdi da je neovisna institucija provjerila i ocijenila vašuweb trgovinu kao pouzdanu i sigurnu trgovinu koja pruža korisničko iskustvo kupovine na vrlo visokom nivou.

Važnost ovog pionirskog pothvata prepoznala je i europska institucija EMOTA koja se pridružila projektu kako bi dodatno ocijenila poslovanje trgovine u skladu sa strogim europskim standardima sigurne web kupovine.

Zahvaljujući toj suradnji, uz dodjelu nacionalne oznake povjerenja CERTIFIED SHOP®, Shopper‘s Mind je jedini u regiji koji vam može dodijeliti europsku oznaku EMOTA koju ponosno nosi već više od 17.000 europskih trgovaca.

Više informacija za trgovce:

Izmjerite zadovoljstvo svojih kupaca odmah nakon izvršene kupnje!

Da bi vaša web trgovina zaslužila oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA, morate proći kroz sustav ocjenjivanja koji je pažljivo osmišljen i temelji se podjednako na komentarima i iskustvu kupaca te na stručnim analizama neovisnih institucija Shopper‘sMind i EMOTA.

Prilikom ocjenjivanja vaše web trgovine provjerava se:

  • Mišljenje i iskustvo kupaca s kupovinom u web trgovini. Iskustvo kupaca jedno je od najvažnijih elemenata sigurne kupovine i to ga čini ključnim elementom certifikacije. U ovom početnom koraku certifikacije, pozovete svoje kupce da ocijene svoje iskustvo kupovine putem ankete koja im se prikazuje nakon izvršene kupnje.
  • Sukladnost s tehničkim standardima. Stručna analiza neovisne institucije Shopper‘s Mind provjerava sukladnost poslovanja vaše trgovine sa standardima sigurne online kupovine. Provjeravaju se i strogi europski standardi pa se uz oznaku povjerenja CERTIFIED SHOP® dodjeljuje i europska oznaka EMOTA.
  • Ocjena tajnog kupca. U sklopu detaljne provjere trgovine za vrijeme certifikacijskog postupka svoju ulogu ima i tajni kupac koji provjerava izvrsnost korisničkog iskustva u vašoj web trgovini. Iskustvo tajnog kupca može izravno utjecati na dodjelu oznake povjerenja jer ako se utvrdi da web trgovac ne nudi pomoć u kupovini koja kupcu pripada prema zakonu, oznaka povjerenja mu neće biti dodijeljena.

Dobijte ključne podatke za unaprjeđenje vaše web trgovine

Nakon uspješno završenog certifikacijskog postupka, dobit ćete izvješće s ocjenom sigurnosti web trgovine koje prikazuje dostignutu razinu povjerenja s ★, ★★ ili ★★★ zvjezdice te detaljno izvješće s ključnim uvidom u to kako možete tehnički unaprijediti trgovinu i poboljšati zadovoljstvo vaših kupaca.

Osigurajte svoje mjesto na popisu sigurnih europskih web trgovina

Sve trgovine koje nose oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA mogu se u svakom trenutku provjeriti na popisu certificiranih trgovina na portalu Shopper‘sMind – sMind.hr. Na popisu se već nalaze najpoznatije hrvatske web trgovine poput Emmezete, Conrada i PonudeDana.

U trenutku objave oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA u zaglavlju, podnožju ili košarici web trgovine, osigurana vam je i:

  • objava na popisu sigurnih trgovina europske asocijacije EMOTA;
  • objava na najvećem portalu za usporedbu ponuda, jeftinije.hr;
  • objava na portalu sMind.hr;
  • dodatna promocija na društvenim mrežama.

Pridružite se 40+ vodećih trgovaca koji su se odlučili pridobiti oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA!

Više informacija za trgovce:

27. travanj 2024 21:48