Aktualno
StoryEditor

FOTO: Prodaje se luksuzna vila dizajnerskog dvojca Dolce & Gabanna; cijena - prava sitnica

28. Srpanj 2019.

Ako ste ikada sanjali da posjedujete talijansku vilu s pogledom na plavo more i dizajnerskim interijerima, zanimat će vas informacija da je na prodaju stavljena vila modnih dizajnera, pokojnog Domenica Dolcea i Stefana Gabbane. Vila je smještena na otoku Stromboli gdje istoimeni vulkan nudi zapanjujuće prizore, a dizajnersko imanje se prostire uz obalu, piše Home Beautiful.

Imanje je veliko 500 kvadratnih metara, a 235 metara otpada na interijere koji se jednako raskošni kao i eksterijeri koji uključuju nekoliko oaza za opuštanje i uživanje u očaravajućem pogledu.

Ako želite pozvati prijatelje da vam se pridruže preko vikenda, vila ima sedam spavaćih soba i devet kupaonica, a sve su uređene u jedinstvenom stilu kakav je i svojstven ovom poznatom dizajnerskom dvojcu.

Vila je ekskluzivna i po tome što je jedna od rijetkih nekretnina na otoku koja ima direktan pristup moru i prema potrebi može joj se pristupiti na helikopteru s obzirom na to da je heliodrom udaljen svega nekoliko minuta od imanja.

Odmor je zajamčen pogotovo uz taj osjećaj koji se javlja na otoku da ste milijun kilometara udaljeni od svega usred nedirnute mediteranske prirode koja obiluje palmama, maslinama i mirisnim citrusima.

Otok je rijetko naseljen, a vila je okružena niskim kućama. Ulice nisu osvijetljene umjetnim svjetlima, tako da se noćno nebo može promatrati u svoj svojoj jasnoći bez svjetlosnih zagađenja.

Cijena ove vile dostupna je na upit, ali slične vile na otoku prodavale su se po oko 1.2 milijuna eura. Tko voli, nek‘ izvoli!

 

24. travanj 2024 17:28