Aktualno
StoryEditor

Rotaract klub Zagreb Kaptol organizira reviju kojom se prikupljaju sredstva za Goljak

16. Travanj 2019.

Rotaract klub Zagreb Kaptol organizira treću po redu humanitarnu reviju Fashion&Compassion koja će se održati 7. svibnja 2019. u 20 sati u prostoru Galerije Klovićevi Dvori.

Modnom pistom Atrija Galerije Klovićevi dvori prošetat će brojna poznata lica odjevena u najljepše kreacije poznatih dizajnera i modnih kuća, a samo neki od njih su VARTEKS, Loreta Gudelj, Morana Krklec i drugi!

Financijska sredstva koja će se prikupiti prodajom ulaznica donirat će se specijalnoj bolnici Goljak za pomoć pri izradi senzoričkog parka koji će biti od velike koristi djeci koja ondje svakodnevno borave. Radi se, naime, o dječjem igralištu u kojem su sve sprave posebno prilagođene djeci s poteškoćama u motoričkom razvoju. Na ovaj se način oni mogu igrati, a pritom i jačati svoje motoričke sposobnosti.

– Svake godine trudimo se biti bolji nego one prethodne. Prethodne dvije humanitarne revije, održane u Umjetničkom paviljonu i Muzeju za umjetnost i obrt, omogućile su i pomogle u opremanju dva dječja doma – poručuju iz Rotaract kluba Zagreb Kaptol.

Ulaznice su dostupne online uz donacijski iznos od 150 kn, odnosno 100 kn za studente, a broj je mjesta ograničen. Dodatne se informacije mogu naći na službenom Facebook eventu. Ovdje se možete prijaviti.

14. svibanj 2024 05:54