Aktualno
StoryEditor

Škenderu ukradena šesta invalidska kolica

13. Svibanj 2018.

Pjevač Zdravko Škender mogao bi ući u ‘Guinnessovu knjigu rekorda’. Ovog mu je ponedjeljka nepoznati netko ukrao šesta invalidska kolica. Ako i nije jedini na svijetu, sigurno je jedina žrtva tog tipa krađa u Hrvatskoj. To je svakako najoriginalnija krađa.

>>>U Plaškom ukrali kravu, u Veljunu sušeno meso

Dosad su na mojoj osobnoj listi suludih krađa bili bageri i slični radni strojevi koji su pod okriljem noći prije petnaesetak godina odvoženi s gradilišta i prebacivani u BiH. No dok su krađe bagera svojedobno zaredale, bez invalidskih kolica ostao je dosad samo jedan osiguranik, ali ne zbog krađe nego zato što ih je zapio i prodao.

Pjevač tvrdi da nije riječ o jeftinoj reklami, ali usput se žali novinaru na svojevrsnu zavjeru protiv njega jer mu u Hrvatskoj nitko ne pušta njegove navodne megahitove.

>>>Siromaštvo potiče kreativnost: Ukrao 800 metara ceste… pa prodao beton za 640 eura

No vratimo se kolicima. Osiguravajuće kuće mogu ih osigurati u sklopu osiguranja kućanstva. Samo, teško da to može pomoći Škenderu, koji sad rabi rezervna kolica jer mu ona prava nisu ukradena iz kućanstva, već kao i većina prethodnih – s parkirališta gdje ih ostavlja preko noći. Možda da osigura parkiralište?

29. travanj 2024 12:40