Aktualno
StoryEditor

StarCraft II: Wings of Liberty od sada besplatan

15. Studeni 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=aVtXac6if14

Tvrtka Blizzard početkom mjeseca najavila je kako će njihova popularna igra StarCraft II za sve igrače biti besplatna. Gameri igru mogu besplatno preuzeti i igrati putem Battle.net gdje mogu odigrati nastavak pod nazivom Wings of Liberty i u multiplayer inačici, javlja Neowin.

Activision Blizzard je jedan od titana industrije videoigara koji na svojim servisima svakodnevno opslužuje stotine milijuna korisnika. Iz tvrtke očekuju da će godinu završiti sa 6.4 milijarde dolara prihoda.

Međutim, besplatna verzija igračima omogućava da odigraju multiplayer verziju samo ako su ostvarili 10 pobjeda u nerangiranim multiplayer igrama ili protiv AI suparnika. Nakon što igrači ostvare te pobjede mogu trajno pristupiti bitkama na Battle.netu bez ikakvih ograničenja.

>>>Super Mario Odyssey: Igra u kojoj ne postoji ‘game over’

Heart of the Swarm, Legacy of the Void i Nova Covert Ops, ekspanzije za jednog igrača još uvijek se mogu kupiti po cijeni od 14.99 dolara pojedinačno ili kao paket za 39.99. U međuvremenu, svi oni koji su kupili Wings of Libery do 31. listopada ove godine dobili su na poklon ekspanziju Heart of Swarm.

25. travanj 2024 22:46