Aktualno
StoryEditor

Stipendija za predavanje vodeće osobe prodaje u svijetu u sklopu APB-a

24. Svibanj 2017.

Treći modul Advanced Program in Businessa, jednog od vodećih svjetskih edukacijskih programa za strateški menadžment, predvodit će profesor Mike Ahearne sa Sveučilišta Houston. Institut za inovacije i Lider dodjeljuju stipendiju pretplatnicima Lidera za predavanje vodeće osobe u svijetu u području prodaje!

Profesor Ahearne je svjetski autoritet u području upravljanja prodajom, autor je najprodavanije knjige iz područja prodaje, urednik je vodećeg svjetskog znanstvenog časopisa „Journal of Personal Selling and Sales Management“ i dobitnik je nagrade za najznačajniji utjecaj na prodajnu poslovnu praksu u svijetu. Direktor je „Sales Excellence Institute“ koji je vodeća svjetska ustanova za istraživanje i edukaciju u području prodaje. Tijekom godina objavljivao je radove u najznačajnijim znanstvenim časopisima te je konzultirao mnoge uprave svjetskih korporacija u kontekstu strategija prodaje.

U sklopu Advanced Program in Businessa predavat će na temu „Challenging Sales Dogmas for Structured Value Creation“ uz fokus na strukturiranje prodaje, procesa i principa kojima je potrebno upravljati kako bi inovacije donijele stvarnu vrijednost kompaniji u dugom roku.

Advanced Program in Business jedinstven je po tome što okuplja renomirane svjetske profesore s najboljih poslovnih škola kao što su: Harvard Business School, Stanford University, Duke University, The Wharton School, London Business School, Kellogg School of Management te mnoge druge. APB profesori bitno utječu na područje poslovne ekonomije u kojem djeluju, a ujedno su i savjetnici i konzultanti za uprave najuspješnijih kompanija u svijetu (Amazon, Apple, Facebook, Google, 3M, Coca Cola, IBM, P&G te mnoge druge.). Advanced Program in Business sastoji se od osam modula koji će pokrivati pet ključnih strateških područja: inovacije, korporativna strategija, marketing i prodaja, financije i ljudski resursi.

Program je namijenjen strateškom menadžmentu i poduzetnicima koji su spremni izaći iz okvira svakodnevnih aktivnosti kako bi se fokusirali na strateške probleme i dugoročni rast i razvoj. Prethodne generacije polaznika činili su poduzetnici, predsjednici i članovi uprava, top menadžeri i direktori kompanija kao što su: 3M, Adris grupa, Atlantic grupa, AutoZubak, Cemex, Coca-Cola, Croatia Osiguranje, DOK-ING, Ericsson Nikola Tesla, Erste Banka, Hewlett Packard, Hrvatski telekom, Imago, INA, Lidl, Nestle, Nexus Private Equity Partneri, Nova TV, Pliva, Privredna banka Zagreb, Styria group, Školska knjiga,  VIPnet, Zagrebačka banka i mnogi drugi.

Stipendija za predavanje profesora Ahearnea moguća je isključivo za pretplatnike Lidera!

Priloženi CV (te sve ostalo što smatrate potrebnim) i naznaku: Pretplatnik Lidera – Prijava za stipendiju APB, poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rok prijave: 1. lipnja 2017.

Više informacija o predavanju profesora Ahearnea možete pronaći ovdje.

30. travanj 2024 08:19