Aktualno
StoryEditor

Šuška se o kultnim filmovima na skrivenim projekcijama u Zagrebu

22. Lipanj 2017.

Motovun Film Festival (MFF) i ove će godine na tajnim lokacijama diljem Zagreba organizirati  skrivene projekcije na kojima će prikazivati kultne filmove, a prvi je na rasporedu ‘Klub boraca‘, 24. lipnja.

- Skrivanjem kultnih filmova diljem Zagreba Motovun Film Festival pobrinut će se da zagrebačka publika prije velikog uspona na motovunsko Brdo filmova (25. – 29.7.) bude u zavidnoj filmskoj formi, ističu organizatori MFF-a.

Na skrivenim projekcijama do sredine srpnja bit će prikazano pet klasika, a organizatori Festivala platna će ‘podizati‘ u bivšim samostanima, industrijskim zonama i na zelenim površinama koje će pretvarati u privremena kina.

Igra skrivača, najavljuju, počinje 24. lipnja filmom ‘Klub boraca‘, a sve koji žele otkrivati tajne lokacije održavanja projekcija pozivaju da se prijave na newsletter Motovun Film Festivala.

Prvi je 24. lipnja na rasporedu ‘Klub boraca‘ Chucka Palahniuka, film koji "svi pamte kao nemilosrdnu kritiku konzumerističkog društva i odličnu glumačku sinergiju holivudskih faca Edwarda Nortona, Brada Pitta i Helene Bonham Carter", ističu iz MFF-a.

Mjesto projekcije je Kuća za ljude i umjetnost Lauba, a to je ujedno i jedina poznata lokacija. Ostale lokacije oni koji se prijave na newsletter Festivala doznat će 24 sata prije početka filma otkrije u elektronskoj pošti.

03. svibanj 2024 03:33